A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi LC labdarúgó csapata Miskovicz Bálint edző vezetésével kezdte meg a téli felkészülést január 13-án. A szakember nagyon komolyan vette az alapozó időszakot, hiszen heti 4-5 edzést vezényelt a fiúknak és 4 felkészülési mérkőzés van a csapat háta mögött.

-Hirdetés-

A szakember elmondta, hogy új igazolásként érkezett a csapathoz Nagy Attila Kiskunhalasról és Dunai Rudolf Izsákról. Az ifjúsági csapattól felkerült a felnőttekhez Györgye Adrián, fél éves kihagyás után újra az együttessel készül Simon Dominik és sérülése után már folyamatosan látogatta az edzéseket Amin Ádám, valamint Rácz Dominik.

A létszám tekintetében nem bő a kiskőrösiek kerete, azonban azon labdarúgók, akik a felnőttekhez tartoznak 90 százalékban látogatták rendszeresen az edzéseket. Az edző szerint a tervezett munkát nagyrészt el tudták végezni és bizakodó a tavaszi szezont várva. Úgy fogalmazott Miskovicz Bálint, hogy kis szerencsével az őszi szezonban a csapatnak akár 6 ponttal többje is lehetett volna, de az elért 16 pontnál a bajnokság második felében mindenképpen többet vár.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS