A Soltvadkerti KUSE fiú kézilabda klub U15-ös csapata az országos gyermekbajnokság küzdelmeiben szerepel. A fiatalok nagyszerűen szerepeltek ősszel a küzdelemsorozat II. osztályában és az alapszakaszban megnyerték a csoportjukat.

-Hirdetés-

Ezzel a szép sikerrel kivívták a jogot arra, hogy a 7 csapatos felsőházban küzdjenek meg a helyezésekért. A bajnokság tavaszi szezon egyik fordulójának február 15-én a soltvadkerti sportcsarnok adott otthont, amely során két mérkőzést is játszottak a soltvadkerti fiatalok.

A találkozók 2×20 perces játékidőben zajlottak le, melyek során a soltvadkerti együttes előbb 36-19-re győzte le a kiskunhalasiakat, majd 30-17-re nyert az Alsóörs csapata ellen. A kiváló kezdés után minden remény megvan arra, hogy Nyúl Zoltán edző tanítványai odaérjenek a dobogós helyek valamelyikére.

A Soltvadkerti KUSE csapata: Bódi Sándor (k), Zsikla Milán (k), Barcsik Gábor, Csík Dávid, Engler Bence, Farkas Zoltán, Fülöp Marcell, Hachbold László, Lázár Zétény, Mészáros Gergő, Városi Ferenc, Vincze Tamás.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS