Már ahogy jöttek az utcán, és közeledtek az épület felé, sejtelmes látványt nyújtottak: megannyi varázsló, hercegnő, mesehős, katona és rocker…  Egynémelyiknél még a megszólítással is kétségeim támadtak: uram, vagy asszonyom???

-Hirdetés-

„Búgató elixír” és „Röffentő böffentő” — az enyhe cherry mellett ezekkel az italokkal várták a jelmezes vendégsereget a bócsai Hungarikum és Civil Ház bejáratánál. Aki aztán átverekedte magát ezen az akadályon, bejuthatott.

A bált az iskolai szülői munkaközösség szervezte — számos aktivistával és támogatóval. A raguleves és a marhapörkölt kecsegtető és praktikus egy ilyen jeles társaságban — pláne hogy mindenki táncolni jön! A fogadóbizottság, Máté Csabáné Brigi, Ferenczi Szilvi és Borbényiné Harnóczi Anikó kísérte helyre a vendégeket.

“Ahol a tündérmese véget ér”

– ezzel a címmel adták elő a nyitó koreográfiát Kárász István és barátai. Csak Pisti sminkje két órán keresztül készült: karmok, fejszőrzet és zöld szem! (De hogy mitől volt ilyen valószínűtlenül zöld, nem árulta el…)

Bócsai rockerek: „Örök fiatalok vagyunk, tehát ezért!” — mondták ki Hobo vezetésével. Amúgy a civil nevek: Tyukász János, Tyukász Éva, Tyukász Erik, Beke Henrietta.

 

Barta Zsolt DJ Egerből érkezett. Civilben zongorista, de a zeneszolgáltatást most „csupán” csak kongával egészítette ki.

Kelett nekünk ez az ember!

 

 

 

Elég ritka alkalom volt, hogy Kovácsék együtt ültek az asztalnál, mert valaki mindig “menő-
manó-ügynökösködött” valamelyik társaságnál.

A tanári kar ismét együtt jelent meg: ezúttal vörös és fekete volt a szín. Avagy piros pont és fekete pont? (Még itt is dolgoznak…) Mivel pedig nincs férfi kollégájuk, Anti bácsi odafarolt. (És biztos gondolta, hogy “szeretnék magukból kiindulni” – vagy valami ilyesmit)

Harry Potter és a varázslóiskola: György Előd, Havasi Henrietta, Kalmár Kristóf, Keresztes Brigitta, Palkovics Balázs. Avagy egy bócsai diák a fővárosból ennyi embert tud idebolondítani… (és nem néztek ám végig ilyen szigorúan)

Egy örökifjú bócsa-vadkerti rock and roll csapat, akik már negyedik alkalommal jönnek el a baráti társasággal ide bulizni.

Mit is lehet még elmondani a bócsai farsangi bálról? Javaslom megnézni a galériát. Na és persze „ami itt történik, itt is marad” — az Élmények Falujában!

Káposzta Lajos

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS