Van az, amikor egy felnőtt jobban nevet egy gyermeknél? Pedig gyermekeknek szóló produkciót láttak, mégpedig a II. János Pál Általános Iskola és Óvoda Tázlári Tagintézményében február 20-án az óvodás farsangi mulatságon.

-Hirdetés-

A gyerekek nagy lelkesedéssel fogadták Rudi bohócot. Lang Rudolf az ország másik végéből érkezett a gyermekek szórakoztatására. Visszatérő vendég az intézményben, mert ahogyan Szabadi Ferencné tagintézmény vezető elmondta: ”Nála jobb nincs is!”

Na de ne szaladjunk előre, hiszen ez a gyerekek nagy napja, amikor magukra ölthették kedvenc karakterük ruháját. Van egyfajta előnye annak, ha a településen nem működik jelmezkölcsönző. A szülők kreativitásának nincs határa ebben az aprócska közösségben, gyermeküket színes és fantáziadús jelmezbe bújtatták.

Találkozhattunk cuki kis bogarakkal, csigával, hőlégballonnal, ami épp csak fel nem szállt. A közlekedési szabályokat betartva még egy traktor is közlekedett az óvoda folyosóin.

A jelmezesek először bemutatkoztak társaik és a szülők előtt, majd következett a meglepetésvendég, Rudi bohóc személyében. Interaktív előadása hatalmas sikert aratott, mind a gyermekek, mind a szülők körében. A kedvesen szemtelen, huncutságokkal teli műsorban többször is megtréfálta nézőközönségét. Produkciója után nem maradhattak el a farsangi finomságok és a tánc sem.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS