A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapatának serdülő gárdája az Országos Serdülő Bajnokságban szerepel. A fiatalok a III. osztály E csoportjában vannak, ahol eddig kiválóan teljesítenek.

Az együttes a PEAC és a Csurgó gárdái mögött jelenleg a 3. helyen áll a tabellán, de a szoros élmezőnyben még akár előrébb is léphetnek a szezon végéig. A fiatalok legutóbb február 20-án hazai környezetben fogadták a Pécsi VSE-KESE gárdáját, akik ellen 36-22-re (17-12) nyertek:
Káldi (k), Maczkó (k), Varga B. 2, Szakács 1, Megyeri 15, Szentesi, Aszódi 4, Viczián 1, Patai 10, Krecs, Baranyai 2, Káló, Kiss-Tóth 1.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek irányították végig a játékot és ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Amennyiben a csapat tudja hozni a továbbiakban a „kötelező” győzelmeket, akkor az ezüstéremért folyó harcban, rangadón fogadják majd április 23-án 17:15 órai kezdettel a csurgóiakat.

Czinkóczki Tibor – edző:
-Nagyon nehéz és szoros mérkőzésre számítottam a mai napon. Szerencsére úgy alakult a találkozó, hogy a vártnál magabiztosabban nyertünk. Hiányzott a gárdából Németh Botond, aki az egyik meghatározó játékosunk, de jó csapatmunkával tudtuk őt pótolni. Ma végig nagyon küzdöttünk, amiért dicséret illeti a fiúkat. Az első félidőben voltak megingásaink, de a szünet után már pontosabban és jobban játszottunk, a mérkőzés végét pedig erővel is jobban bírtuk ellenfelünknél. Szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani a továbbiakban, hogy a Csurgó elleni hazai rangadónak legyen tétje a második helyért folyó küzdelemben.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS