Idén februárban is megrendezésre került a mazsorett-est, ahol a már megszokott, magas színvonalú és igazán látványos műsorral várták az érdeklődőket. A mazsorett csoportokat konferálta és a vendégeket köszöntötte: Szenohradszki Adél. Nyitóbeszédet mondott Szedmák Tamás alpolgármester és Gmoser György vezető, akik méltatták az idén 30 évessé vált egyesület fontosságát. Az nagy érdeklődésnek köszönhetően a Petőfi Sándor Művelődési Központ teljesen megtelt.

-Hirdetés-

Az est folyamán 4 csoport szerepelt: Az Orchidea, a Gyöngyszem, a Napfény és a Csillagfény, akik összesen 54 fővel léptek színpadra. A közel 1,5 órás előadás folyamán csoportos és egyéni kategóriában is felléptek, valamint egy különleges látványt nyújtó fényshowt-t is bemutattak a lányok.

A csoportok bemutatása:

Orchidea: A legfiatalabbakból álló csoport, akik szeptemberben alakultak újjá. Már több ezüst oklevelet is kiérdemeltek a szakmai zsűritől. Gmoser Györggyel dolgoznak együtt.
Gyöngyszem: Második korcsoportosak. A fesztiválokon arany és kiemelt arany minősítéseket kaptak. A csoport 4-5 éve dolgozik együtt. Koreográfiáikat Gubacsi Zsófia készítette.
Napfény: Második korcsoportosak. 7-8. osztályos lányok alkotják, akik 3-4 éve dolgoznak együtt. A csoportot Gmoser György mellett Kelemen Annamarie készíti fel a szereplésekre és a fesztiválokra.
Csillagfény: A legidősebb csapat, akik már túl vannak több külföldi úton és fesztiválon is. A szakmai zsűri kiemelt arannyal szokta jutalmazni munkájukat.

Az est tematikáját a különböző musicalek és filmzenék adták. A téma megálmodója Kelemen Annamarie és Gubacsi Zsófia voltak, akik a lányokkal együtt nagy lelkesedéssel készültek.

O.S.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (78 db kép)
MEGOSZTÁS