A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi NKSZSE csapata a bajnokság 10. fordulójában hazai környezetben lépett pályára. Az együttes február 22-én a dobogós helyekért küzdő kunszentmiklósi Miklós KC gárdáját látta vendégül.

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok nagyon lelkesen játszottak, de ez sem volt elegendő a győzelemhez vagy a pontszerzéshez. A jobb erőkből álló Miklós KC nyerte meg a mérkőzést 29-23-ra (10-16).

A Kiskőrösi NKSZSE csapata: Hell (k), Simon (k), Rostás (k), Kornóczi, Borbényi, Polereczki 2, Schiszler 1, Varga 7, Zsubori, Hoczimmer 3, Kolonusz, László, Szabó, Kun-Szabó 7, Stachó 3.

Szabó Tamás – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

-Nagyon nehéz és kemény mérkőzésre számítottam ezen a napon. magas színvonalú és nagyiramú találkozót játszottunk, ami akár a magasabb osztályban is megállta volna a helyét. Sajnos az első félidőben megpecsételtük a saját sorsunkat a támadásban eladott rengeteg labdával. Az ellenfelünk a hibáinkat könyörtelenül kihasználta és több gól t is szereztek leindításból. Mindezek mellett az első félidőben a védekezésünkben is elfordultak hibák. A szünet után felpörögtünk, de már nem sikerült nagyon szorossá tenni a mérkőzést. A bajnokságnak komoly elvárások nélkül vágtunk neki és ez vonatkozik a tavaszi szezonra is. Mindössze 4 ponttal rendelkezünk, így ennek ismeretében egyik mérkőzésnek sem mi vagyunk az esélyesei, de senki ellen sem lépünk pályára feltartott kézzel. Ki kell emelnem, hogy a kiskőrösi együttes a bajnokság legfiatalabb átlag életkorú gárdája, amely jövőjét az ilyen magas színvonalú mérkőzések építik jó irányba.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS