Idén február 22-én este tartotta a kiskőrösi Wattay Szakgimnáziuma a szülők-nevelők bálját. Az esemény idén is hatalmas érdeklődés mellett zajlott, ugyanis telt házzal mulattak a vendégek a Szarvas Fogadó dísztermében.

Egész este Fábián Zsolt és Banya Csaba zenélt
-Hirdetés-

A Wattay-s bálból sosem hiányozhat a szülők-nevelők közös műsora sem, amihez -mint ahogy tavaly is- Gubacsi Zsófia koreografálta és tanította be a táncot.

A műsor alapeleme a La Dolce Vita Wattay című kisfilm volt, amit az olasz életérzés és álmok köré formázott meg Csatai Ede, aki a videót készítette.
Szereplők és közreműködők voltak: Szabóné Tóth Betti, Szabó Sándor, Fábián Zsolt, Franczia László, Pap Gyula, Kardos Bence, Kolozsvári Gábor, Zsálek Csaba, Fenyvesi Éva, Lőrincsikné Kovács Olga, Fábiánné Vékony Andrea, Csipakné Maska Zsuzsanna, Bartelné Frank Tünde, Gubacsi Zsófia, Csatai Ede, Scarpetta Ristorante Pizzéria, SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola, Wattay Szakiskola.

A szereplők, nagyszerű színészi érzéküket az est folyamán garantáltan kamatoztathatták

Az este folyamán értékes tombolanyeremények is gazdára találtak, míg a hajnalig tartó mulatsághoz a zenét Fábián Zsolt és Banya Csaba szolgáltatta.

Sz.Á.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS