Kiskőrösi amatőr teremlabdarúgó bajnokság 2019-2020.

Az amatőr labdarúgó csapatok az utolsó meccsekre “hagyták” a döntést a dobogó végső sorrendjéről. Több képlet is volt arra, hogy milyen sorrendben foglalják el a csapatok a dobogó három fokát.

-Hirdetés-

A Matéza csapata a forduló előtt egy esetleges győzelemmel még reménykedhetett a bajnoki cím elnyerésében, de egy vereséggel visszacsúszva és a BL metál győzelme esetén akár bronzéremmel vigasztalódhattak volna.

MATÉZA csapata – 2. hely

A sorsolás annyiban kedvező volt számukra, hogy a BL Metál előttük játszott, így már a riválisuk által lejátszott meccs eredményének tudatában léphettek pályára. 

A BL Metál végül egy gólokban gazdag mérkőzésen vereséget szenvedett a hasonló játékerőt képviselő, és szintén a megye 1-es focistáit nélkülöző Pénzügyőr gárdájától. Így a BL Metál a Mateza meccstől függetlenül a bronzérmet szerezte meg, míg a Mateza a második helynél hátrébb nem végezhetett.

BL-METÁL csapata – 3. hely

Ezen előzmények után a Matéza-Agroline meccs az arany és az ezüstéremről döntött. A bajnoki címet végül az Agroline csapata szerezte meg, mely a “bajnoki döntőn” gólt sem kapva, 3-0-ra nyert. Ezzel a győzelemmel az is eldőlt, hogy az Agroline veretlenül nyerte meg a bajnokságot.

AGROLINE csapata – 1. hely

Összegezve a lejátszott meccseket megállapítható, hogy két részre szakadt a mezőny. A korábban megrendezett két csoportos bajnokságokat alapul véve, a korábban “A” ligában szereplő csapatok a “B” ligás mezőny ellen hol könnyebben, hol nehezebben, de hozták a kötelező győzelmeket. Az előbbieket figyelembe véve az alsóházi mezőnyt a Kurz-plast gárdája nyerte meg, akik kizárólag csak a náluk előrébb rangsorolt “A” ligás csapatoktól szenvedtek vereséget.

Gólkirály: 22 góllal Bányai Máté (PROTOKON)
Legjobb kapus: Váczi Szabolcs (MATÉZA)
Legjobb játékos: Rakiás Milán (AGROLINE)
Legsportszerűbb csapat: NÉRÓ SC

Kincses

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS