A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi LC gárdája a bajnokság 17. fordulójában szabadnapos volt. Az együttes a „pihenős hétvégén” felkészülési mérkőzésen lépett pályára hazai környezetben.

-Hirdetés-

A február 29-én lejátszott találkozó alkalmával az ellenfél a Lajoskomárom együttese volt, akik ellen 4-2-re (2-1) nyertek: Ámann – Simon, Kapus, Mokrickij, Vajda, Geiger, Pintyi, Nagy A., Hajnal, Salami, Petrovics. Csere: Amin, Györgye, Dunai. A találkozót a centerpálya pihentetése miatt a lőtér melletti edzőpályán játszották le. A két csapat korábban már megmérkőzött egymással felkészülési találkozón és az akkori vendégszeretetet a kiskőrösiek egy ebéddel viszonozták az összecsapás után.

Salami Eugene – középen a labdával – 3 gól lőtt a Lajoskomáromnak

A Lajoskomárom csapatáról tudni kell, hogy a Fejér megyei I. osztályban szerepelnek, ahol még nem kezdődött el a bajnokság tavaszi szezonja és a középmezőnyben foglalnak helyet. A mérkőzés jó iramban zajlott le, amelyen mindkét oldalon több veszélyes gólhelyzet is kialakult. A kiskőrösiek góljait a 3 találatot jegyző Salami Eugene és Geiger Roland szerezték.

Miskovicz Bálint

Miskovicz Bálint – Kiskőrösi LC edzője:

-A bajnokságot sajnos nem kezdtük jól, hiszen Kecelen 1-0-ás vereséget szenvedtünk a szomszédvári rangadón. Az a mérkőzési is hasonló talajú pályán zajlott le, mint a mostani felkészülési találkozó. A bajnoki mérkőzésen nem találtuk még a megfelelő ritmust, nagyon sok technikai hibával játszottunk és a támadásból-védekezésbe, illetve a védekezésből-támadásba visszarendeződés sem ment tökéletesen. A hibák kijavítására fektettük most a hangsúlyt, ami mellett Kecelen még kihasználatlan marad három hatalmas ziccerünk is. Úgy érzem a keceliek egy véleményes büntetővel nyertek ellenünk úgy, hogy igazán nagy helyzetik nem voltak. Csalódott vagyok, mert úgy érzem, hogy 3 pontot otthagytunk Kecelen. A mi szempontunkból az érmes helyekért folyó harcból már kiestünk, így a célunk az a tavasszal, hogy a 13 mérkőzésből minél több pontot szerezzünk.
A Lajoskomárom elleni találkozón már láttam vissza olyan dolgokat a pályán, amelyben fejlődnünk kell. A 4 rúgott gólunk önmagáért beszél, ami mellett még számtalan nagy helyzetet tudtunk kialakítani. Az üres területeket most jobban tudtuk lezárni és támadásban, valamint védekezésben is szervezetten játszottunk. A helyzetkihasználásunkon még van mit javítanunk és nem férnek bele olyan hibák egy találkozóba, amelyeket elkövettünk a két bekapott gólnál. Legközelebb a Bácsalmás gárdáját fogadjuk bajnoki mérkőzésen hazai környezetben, akik ellen csak a győzelem az elfogadható eredmény.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS