Írta: vira

A tiszakécskei egyenruhások egy hónap alatt háromszor intézkedtek szabálysértés elkövetése miatt egy 21 éves keceli férfivel szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2020. január utolsó napjaiban a tiszakécskei rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek egy 21 éves férfivel szemben, aki egy közúti közlekedésre alkalmatlan járművel vett részt a forgalomban.

-Hirdetés-

A járőrök 2020. február 29-én 13 óra 35 perckor egy Volkswagen Golf személyautó sofőrjét igazoltatták. Kiderült, hogy a kocsit ugyanaz a keceli fiatal vezeti, aki korábban a működésképtelen autóval közlekedett. A férfit időközben a Kiskőrösi Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta, így a második intézkedés alkalmával a sofőr már a vezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett. Őt a Tiszakécskei Rendőrök szabálysértési őrizetbe vették, a bíróság pedig további három hónap eltiltást szabott ki részére.

A férfit azonban ez a büntetés sem tartotta vissza attól, hogy újra kocsiba üljön. Az egyenruhások tegnap ismét igazoltatták, miközben autójával Tiszakécskén közlekedett. A fiatalt megint előállították, őrizetbe vették, és ellene újabb gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek. 

Forrás: police.hu 

MEGOSZTÁS