A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép-csoportjában szomszédvári rangadóra került sor az első tavaszi fordulóban. A Kiskőrösi LC II. csapata március 7-én hazai környezetben fogadta a Kecel Senior FC gárdáját.

A Kiskőrösi LC II. csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II-Kecel Senior FC 8-0 (4-0)

Kiskőrösi LC: Mlinkó (Szlovák) – Markó (Rózsavölgyi), Somlyai, Füleki, Pecznyik (Szentgyörgyi Á.), Molnár Z. (Rácz T.), Gyurián, Rumán, Mokrickij, Sinkó, Gombár (Sárdi).
Edző: Rácz János

A Kecel Senior FC csapata

Kecel Senior FC: Csepi – Orcsik, Csányi (Bleszák Cs.), Lajkó, Majer, Vargacz, Kolompár, Csehi I., Réczi, Bleszák Zs. (Benedeczki), Juhász L.
Edző: Bús Csaba

Füleki Antal (középen a labdával) 4 gól lőtt a mérkőzésen

A mérkőzést a center pálya pihentetése miatt a lőtér melletti játéktéren rendezték meg. A kiskőrösiek már az első félidőben eldöntötték a találkozót, amikor 4 gólos előnyre tettek szert. A hazaiak a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket és ilyen arányban is megérdemelten nyertek a sportszerű körülmények között lezajlott összecsapáson. A hazai találatokat a 4 gólos Füleki Antal, a 2 alkalommal eredményes Mokrickij Viktor, Somlyai Péter és Sinkó Dorián szerezték.

Rácz János

Rácz János – Kiskőrösi LC II. edzője:
-Sportszerű körülmények között lejátszott mérkőzésen arattunk magabiztos győzelmet egy kevés cserejátékossal kiálló ellenféllel szemben. A nagy gólarányú győzelmünkben jelentős szerepet játszott, hogy a helyzeteinket jó százalékban tudtuk gólra váltani. A csapatból kiemelném Füleki Antalt, aki 4 góljával komoly szerepet vállalt a győzelmünkből, de mellette minden támadónk dicséretet érdemel. A csapat célja az, hogy a bajnokság végére a dobogó valamelyik fokán végezzünk.

Németh Tibor

Németh Tibor – Kecel Senior FC csapatvezetője:
-A mai napon egy nálunk sokkal komolyabb játékerőt képviselő csapattal találkoztunk, amely különbség a végeredményben is megmutatkozott. Nekünk a középmezőny és a tabellán attól lentebb elhelyezkedő gárdák ellen kell sikeresen szerepelnünk és pontokat gyűjteni, az élcsapatokkal szemben pedig a tisztes helytállás lehet a célunk. Gratulálok a kiskőrösieknek a győzelemhez és a továbbiakban sok sikert kívánok nekik a bajnokságban.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS