A mulatós zene kedvelőire gondolva hívták meg a lovasbál szervezői az elmúlt hétvégén, szombaton este a műfaj nagy kedvencét Nótár Maryt, aki remek hangulatot teremtett Tázláron.

-Hirdetés-

A tavalyi évben október elején megrendezett szüreti felvonulás eredményes megvalósítására alapozva és annak folytatásaként került megszervezésre a lovas est immáron másodszor.

A vasárnapi nőnap alkalmából Bán Róbert Tázlár község polgármestere egy-egy szál virággal köszöntötte az érkező hölgyeket

“Alapból a Művelődési Ház nagytermében szerettük volna megrendezni a bálunkat, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a tornateremben kellett megterítenünk a vendégeknek nemsokkal több, mint kétszáz személyre” – mesélte nekünk Vass Bódi Renáta szervező.

“Figyelembe véve a térségben megrendezett bálok időpontját választottuk a március 7-i dátumot, hogy aki szeretne, el tudjon jönni hozzánk. Ne legyen ütközés más település rendezvényével. Ezt az időpontot szeretnénk a jövőben is megtartani” – egészítette ki Égető Sándor a szervező csapatból Renátát.

Nótár Mary fellépésével minden jegy elkelt a Lovasbálra

Az est során tombolavásárlásra is volt lehetőség, amivel kapcsolatban Renáta elmesélte, hogy kétféle tombolaszelvényt lehetett venni. Számozottan nyert és sima nem nyert. A számozottan nyerttel értelemszerűen átvehető volt a tombolatárgy. A nem nyert tombolaszelvényre mindenki ráírhatta a nevét és a tombolás asztal mellett elhelyezett dobozba dobhatta. A fődíjsorsoláson ezek a szelvények vettek részt. Minél több nem nyertes tombolára írta rá valaki a nevét, annál nagyobb volt a nyerési esélye. A névegyezés sem okozhatott gondot, mert mindenki megismerte volna a kézírását.

A reggelig tartó kiváló hangulatáról a Szamosi Band, míg a gyönyörű dekorációról és fotófalról a VBR Dekor gondoskodott

Végül, de nem utolsó sorban szeretnének a szervezők ezúton is köszönetet mondani önzetlen támogatóiknak, legyen az anyagi, eszközbéli vagy tevékeny munkában megnyilvánuló segítség!

Kovács Gyula

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS