Írta: vira

„Én”-idő klub szerető anyukáknak: beszélgetés a gyereknevelésről, szeretetnyelvekről, őszintén, kötetlenül…

Új kezdeményezésként, Martinkó Judit, háromgyermekes édesanya ötlete alapján szeretnénk elindítani egy olyan klubot, ahol szerető anyukák szívesen töltenek el pár órát ismerősök és más, érdeklődő anyukák társaságában gyerekeikről, nevelésről, kihívásokról beszélgetve – nyilatkozta hírportálunknak Szabadi-Maglódi Kitti, intézményvezető. 

Szabadi-Maglódi Kitti
-Hirdetés-

Mindezt Gary Chapman világhírű író, párkapcsolati szakértő nagyszerű könyveire alapozva.

A népszerű szerző könyveiben azt hangsúlyozza, hogy a nevelésben minden a szülők és a gyerek közötti szeretetkapcsolaton múlik. Ahhoz, hogy gyermekünk egészségesen fejlődjön, elengedhetetlenül fontos, hogy betöltsük érzelmi szükségleteit, azaz érezze szeretetünket és elfogadásunkat. Hogyan kommunikálhatjuk szeretetünket ebben az emberformáló kapcsolatban? A válasz az öt szeretetnyelv (a testi érintés, az elismerő szavak, a minőségi idő, az ajándékozás és a szívességek) helyes alkalmazásában rejlik.

Ha szívesen részt vennél egy ilyen úttörő kezdeményezésben, akkor téged is szeretettel várnak a Petőfi Sándor Művelődési Központba 2020. március 21-én 14 órára!

A részvétel ingyenes! Az eseményhez, az alábbi linkre kattintva tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/events/645259506270093/

Kutyifa Icu
Fotó: Kincses Szilvi 

MEGOSZTÁS