Írta: vira

A Gyöngyház Kulturális Központ és Könyvtárban –  Művelődési ház, Nagy-Pál István Helytörténeti Gyűjtemény,  Sportcsarnok – határozatlan ideig nem tudjuk fogadni a látogatókat. A meghirdetett rendezvények és a moziban a vetítések elmaradnak. A terembéres és az eszközkölcsönzésre vonatkozó szolgáltatásokat felfüggesztjük.

-Hirdetés-

 A belépőjegyes műsorokat későbbi időpontban tartjuk meg, a megvásárolt jegyek az új időpontra lesznek érvényesek.

Leblanc Győző és Tóth Éva Operett és Nótaműsorát (április 17. péntek helyett) október 18- án, pénteken 18 órakor rendezzük meg.

A Stand-up műsor  (március 24.) új időpontjáról később adunk tájékoztatást.

Könyvtárunk látogatói számára a könyvek, a hangzóanyagok (CD, hangos könyv), a DVD-k, a képes újságok kölcsönzését 65 éven felüli lakosok számára házhoz szállítással, 65 év alatti lakosok számára a Gyöngyház Kulturális Központ Könyvtárának bejárati oldalánál történő átvétellel tesszük lehetővé. Kérjük, hogy a kölcsönzési igényét április 7-én és 8-án (kedden és szerdán) telefonon jelezze.

Az átvételre április 9-én, csütörtökön, előre egyeztetett időpontban kerülhet sor.

Azok a könyvkölcsönzők, akiknek az intézmény látogatási tilalmának időszakában lejár a könyvének kölcsönzési ideje, és nem szeretne új könyveket kölcsönözni, a kölcsönzési időt automatikusan és természetesen díjmentesen meghosszabbítjuk.

Ezen kívül a Gyöngyház Kulturális Központ előtt lévő SZEKRÉNY KÖNYVTÁRBÓL könyvek és folyóiratok elvihetők, kölcsönzők számára egymás között is cserélhetők.

Szeretettel gondolunk Önökre és abban bízunk, hogy mielőbb találkozhatunk és folytathatjuk azt a szolgálatot, amire Önökért a Gyöngyház Kulturális Központ hivatott.

Az alábbi módokon vagyunk elérhetők: Facebookon “Gyöngyház Kulturális Központ” és telefonon keresztül:  78/582-585, ügyeletes telefon: 0670/773-9335.

A Gyöngyház Kulturális Központ és Könyvtár munkatársai nevében,

Pájer Ildikó igazgató

MEGOSZTÁS