Írta: vira

Országszerte azon gondolkodnak az emberek, hogyan lehetne megköszönni, hálánkat kifejezni a jelenleg is értünk dolgozó mentősöknek, tűzoltóknak, rendőröknek, bolti és egészségügyben dolgozóknak, mindenkinek, aki nem teheti meg, hogy leteszi a lantot a jelenlegi helyzetben.

-Hirdetés-

Szívek az ablakokban

A Facebookon terjed a következő kezdeményezés:

Kedves gyermekes ismerőseim!

Kérlek Benneteket, minél többen csatlakozzatok:
Rajzoljatok vagy ragasszatok egy piros szívet egy nagyobb papírra és ragasszátok ki az ablakba, kapura. Jelezzük így is hálánkat mindenkinek, aki értünk dolgozik ebben a nehéz időben!
Az ablakokra pillaNtva látják a mentők, tűzoltók, rendőrök, bolti dolgozók, eü. dolgozók, önkéntesek stb., hogy velük vagyunk, imádkozunk értük is!

Mondjuk el gyermekeinknek,
hogy miért készítjük!
Teljenek be az ablakok a szívecskékkel!

Reméljük, hogy egyre többen csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez, és ezáltal tele lesznek az ablakok, a kapuk, no meg a közösségi oldalak is szívecskékkel.

Orsolya Farkas és családja is csatlakozott

Amit még értük tehetünk

Amit ők kérnek tőlünk és erre folyamatosan felhívják a figyelmünket, hogy maradjunk otthon, ne menjünk közösségbe, hisz a szakemberek szerint a vírus elleni védekezés leghatékonyabb eszköze, ha minél kevesebb emberrel érintkezünk. Ezért csak oda hely(ek)re menjünk, ahová feltétlenül szükséges, és ha lehet a bevásárlást is egyedül intézzük!

Vigyázzunk egymásra!

 

 

Kutyifa Icu

MEGOSZTÁS