Írta: vira

INGYEN SZÁJMASZK A KASKANTYÚI LAKOSSÁGNAK!

-Hirdetés-

Elkészültek a kaskantyúi lakosok által ingyenesen átvehető szájmaszkok. Fontos tudni, hogy a szájmaszkok csak korlátozott védelmet adnak a viselőjüknek, és 4 óra elteltével kötelező azokat magas hőmérsékleten kimosni, fertőtleníteni és kivasalni. A maszkviselés önmagában nem elég a védelemhez, és nem helyettesíti a többi higiénés szabályt és a biztonsági távolság megtartását! A szájmaszkokba belülről további védőréteg helyezhető el.
Az önkormányzat felajánlotta segítségét a szájmaszkok lakosság részére történő eljuttatásában, így a polgármesteri hivatal nyitvatartási idejében (hétfőtől csütörtökig 9 órától 16 óráig, pénteken 9 órától 13 óráig) a polgármesteri hivatal épületében (bejáratnál) lehet személyesen átvenni a szájmaszkokat. A bejáratnál csöngetni kell, és az önkormányzat munkatársai kiadják a szájmaszkot. Az önkormányzat abban is segít, hogy a szociális munkatársain keresztül az idős lakossághoz is eljussanak az ingyenes szájmaszkok. Kérjük, hogy a 65 év felettiek ez irányú igényüket a 78/546-200-as telefonszámon jelezzék!

Köszönöm a segítséget Kukucska Sándornénak, Csupor Zsoltnak és Bebők Áginak!
Köszönet azoknak is, akik jelentkeztek segítőnek, de végül mégsem volt szükség a közreműködésükre! – olvasható Csuporné dr Kukucska Szilvia bejegyzésében, melyet Kaskantyú Község Facebook csoportjában tett közzé. 

Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS