Az elmúlt napokban készült el a soltvadkerti körforgalom húsvéti dekorációja. Már hagyománnyá vált a településen, hogy időről-időre szívet melengető látvány fogadja a körforgalomba tova haladó utazót.

A Vadkert Komszolg Kft. munkatársai néhány ügyes kezű önkéntessel megálmodta, felújította majd megalkotta az idei dekorációt, ezzel is hangolódva az ünnepre. Bár tudjuk, hogy ez nem lesz olyan, mint az előző években. A dekoráció hatalmas, színes tojásait Csabányi Sándor kőműves kezei alkották meg, míg az ízléses elhelyezést Fodorné dr. Schiszler Terikének, Kárpáti Áginak és Májerné Müller Ritának köszönhetjük.

-Hirdetés-

Az idei Húsvét minden bizonnyal “különleges” lesz, hiszen a legtöbben otthon maradnak szűk családi körben és, ahogyan az elmúlt hetekben is, legfeljebb a digitális eszközeinket segítségül hívva láthatjuk a szeretteinket. Azonban akit a munkája az útra szólít, azoknak egy pillanatra  – amíg tovább halad a körforgalmon, az úti célját mihamarabb elérve – a elméjébe férkőzhet az idei húsvét alapgondolata…

– Molnár Elvira –

MEGOSZTÁS
Írta: vira