2020. április 8-án négy rászoruló család kapott 5-5-ezer forintos vásárlási utalványt Kecelen! A négy utalvány összértéke 20.000 Ft, amely tavaly az akció keretében gyűjtött és leadott kupakok ára. Négy család kapott egy kis segítséget Húsvét előtt – érdemes tehát gyűjteni, hiszen a kidobásra ítélt hulladékból így lehet pénzt csinálni és segíteni több rászorulónak! A szervezők köszönik az ő nevükben is a szorgalmas gyűjtögetést!

Négy család örülhet ezúttal az ajándéknak (Fotó az akció közösségi oldaláról)
-Hirdetés-

Nagyjából 5 éve kezdtük ezt a gyűjtési akciót és eleinte minden évben rászoruló családok kaptak tűzifát, melyet az összegyűjtött pénzből vettünk. Akkor úgy láttuk ez a legnagyobb segítség nekik. Most már inkább utalvány formájában adjuk át a támogatást.
Az az ötletem támadt, hogy odaadom az utalványokat Grúberné Kirschner Erika védőnőnek, mert jobban tudja személy szerint, hogy kik a rászorulók, így az ő segítségével juttattuk el a megfelelő helyekre. Tavaly még Fazekas Csaba volt a koordinátor, de vidéki munkája miatt már nem tudja vállalni. Most én irányítom a dolgokat– nyilatkozta Vulman József az akció jelenlegi főszervezője.

A kupakgyűjtés folyamatos és a következő helyeken lehet leadni Kecelen: MOL kút, Fejes ABC, Városi Könyvtár és Művelődési Ház valamint Kriston Mariannál – ő biztosítja az akció során összegyűjtött kupakok egy helyen való tárolását is. Elérhetősége: 70 677 07 66.

-Varga Eszter-

MEGOSZTÁS