Kiskőrösön a Protokon Kft. 2003. óta a piacvezető, amerikai tulajdonban lévő Life Fitness egyetlen Amerikán kívüli gyártóbázisa. A Life Fitness küldetésének érzi, hogy mozgásban tartsa a világot és segítenek az embereknek aktív, egészséges életet élni.

-Hirdetés-

A koronavírus miatti kialakult helyzetben ezt még jobban hangsúlyozzák, és lehetőségeikhez mérten segítenek, amiben tudnak. Április 29-én 3000 db maszkot adományoztak városunknak, amit személyesen Domonyi László polgármester és Szedmák Tamás alpolgármester vehetett át.

Koczkásné Dulai Ildikó , Domonyi László és Szedmák Tamás

A koronavírus miatt mindent megteszünk azért, hogy biztonságossá tegyük környezetünket. A kötelező távolságtartáson kívül gondolok itt a szünetrendek megváltoztatására, fokozott fertőtlenítésre és takarításra. Biztosítottuk a veszélyeztetett korban lévőknek a home office-ra való átállást. Bevezettünk egy új takarítási rendszert, ami a nap 24 órájában működik. Tulajdonképpen minden használati tárgyat folyamatosan fertőtlenítünk. Az épületbe senki nem léphet be, csak az én írásos engedélyemmel. Beszállítóink a recepcióig se jöhetnek be az épületbe. Mindenhol elérhetővé tettük a kézfertőtlenítőket – számolt be Koczkásné Dulai Ildikó ügyvezető igazgató.

A vállalat területére testhőmérséklet ellenőrzés után léphetnek be

Számos cégen belüli szabályt vezettek be, amiket a dolgozók el is fogadtak, türelmükért külön köszönet illeti őket.

Mit tudhatunk a maszkokról?
A maszkok nem egészségügyi maszkok, ezeket két óra viselés után fertőtleníteni kell! Éppen ezért, hogy minőségi maszkokat tudjunk átadni különös gondot fordítottunk az anyagbeszerzésre, és a kivitelezésre. Cégünknél a gyártási sorrendben vannak varrógépek, szabógépek ezért nem okozott különösebb gondot beilleszteni a termelésbe. Több körben varrtuk, varrjuk ezeket a maszkokat. Az első mennyiség 850db volt, ezt szétosztottuk a Protokon Kft. dolgozóinak. A következő 540 darabos szériát az angliai értékesítési csoportnak küldtük ki.

A mostani 3000 darabot pedig Kiskőrös városának ajánljuk fel. A varrással még nem álltunk le, mert jövő héten az amerikai Life Fitness csapatának postázunk 700 darabot. Szeretném köszönetemet kifejezni a varrodában dolgozó kollégák segítségéért, türelméért, hozzáállásáért és hihetetlen gyorsaságáért- nyilatkozta hírportálunknak az ügyvezető igazgató.

B.M

MEGOSZTÁS