Avatar photo
Írta: Tóth Reni

A Kiskőrösi Dutra Baráti Kör több érdekes eseményt is szervezett a tavaszra, amelyek sajnos elhalasztásra kényszerültek a járványhelyzet miatt, viszont ez nem rontotta el a Dutra iránti rajongók kedvét, sőt. Május 31-én megemlékeztek a kiskőrösi Dutrások is az elmaradt eseményre.

Kis Zsolt és felesége Csővári Andrea mesélt hírportálunknak, akik nagy szerepet játszanak a Kiskőrösi Dutra Baráti Kör életében, az események szervezésében és lebonyolításában:

Az országos Dutra Klub 2020. május 1-jén indított egy mozgalmat, miszerint egy adott találkozó dátumán mindenki a saját udvarán felvonultatja a gépeit, ezzel szolidaritást vállalva az éppen aznapra kitűzött, de elmaradt találkozóval.

-Hirdetés-

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt az idei találkozókhoz hasonlóan a pünkösdre tervezett VIII. Kiskőrösi Dutra Nemzetközi Találkozó is elmaradni kényszerült.

De ha pünkösd, akkor Dutra találkozó!

Így a Facebookon létrehozott esemény posztjaiban osztották meg az ország különböző részein élő Dutra barátok az aznapi Dutrás pillanataikat május 31-én, akiknek így is bőven akadt követője a kiskőrösi virtuális találkozónak.

Sajnos az időjárás sem kedvezett volna a szabadtéri programnak, azonban a kiskőrösi Dutrások egy része kivonult Erdőtelekre, ahol egy kicsit azért megjáratták gépeiket, majd egy finom ebéd mellett tovább beszélgettek a Dutra Bázison.

Amennyiben lehetőség lesz rá, 2020. szeptember 25-26-27-én pótlásra kerül a most hétvégén elmaradó Kiskőrösi Dutra Nemzetközi Találkozó, hogy újra személyesen üdvözölhessék egymást a Dutra barátok és bemutathassák gépeiket!

A tavalyi évben nagy sikernek örvendő Dutrás bál idén sajnos elmaradt, viszont jövőre remélhetőleg megrendezik a szervezők, ahová sok szeretettel várják majd vendégeiket az ország minden tájáról, hogy duplán bepótolják az elmaradt szórakozást.

Fotók: Csővári Andrea
T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS