Írta: vira

A kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda azzal a céllal alakult meg  2012-ben, hogy segítse a lakosok egészséges életmódra való nevelését, népszerűsítse a testmozgás fontosságát, valamint a rendszeres szűréseken való aktív részvételt. Ennek köszönhetően gyakran találkozhatunk velük térségünk rendezvényein, illetve az általuk szervezett programokon is.

Hírportálunknak Jaszanovics Dóra irodavezető mesélt a kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda második féléves programkínálatáról. 

-Hirdetés-

A Kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda programjaival hamarosan személyesen is találkozhatnak. Partnereinkkel az elkövetkezendő hónapokban számos sportrendezvényt és programlehetőséget biztosítunk, természetesen az előírásokat és a biztonsági óvintézkedéseket betartva.

Az idei évben is – ugyan kisebb létszámmal – de megrendezésre kerül a gyermektáborunk, mely minden évben nagyon népszerű a szülők és gyermekek körében. A tábor a 10-11 éves korosztálynak szól, ahol számos izgalmas és kreatív programmal és tevékenységgel várjuk a gyerekeket. Nagy hangsúlyt fektetünk a mozgás szeretetének átadására, az egészséges és vitamindús táplálkozásra, emellett viszont a lelki egészségfejlesztés és az érzelmi intelligencia növelése is kiemelt programelemünk lesz. A tábor vezetője Bús Eszter, azonban mellette Mezőfi–Horváth Antónia pszichológus is izgalmas és hasznos feladatokkal várja a gyerekeket. A Kiskőrösi Mentő Alapítvány elsősegélynyújtó bemutatóján pedig a fiatal korosztály is elsajátíthatja azokat a technikákat, lehetőségeket, melyekkel ők is tudnak segíteni embertársaiknak. Az első tábor június 29. és július 3. között kerül megrendezésre, míg második táborunk július 13. és július 17. között. A táborba jelentkezni munkaidőben az alábbi telefonszámon lehetséges: 78/415-920. A jelentkezéseket június 17-ig várjuk!

Mezőfi–Horváth Antónia pszichológus és a gyerekek

A tábor mellett sok más programmal is készülünk. Személyes tornáinkra is hamarosan jelentkezhetnek. Emellett Pásztor Gyula és Pásztorné Molnár Judit Mozdulj! Családi vetélkedővel várja a családokat, a Trizoli Jótifuti Egyesület által pedig Bringatúrákon vehetnek részt az érdeklődők.

A Kiskőrös Város Önkormányzata fenntartásában lévő kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda által támogatott programok és rendezvények ingyenesek!

A tábor vezetője ezúttal is Bús Eszter lesz

További programjainkról és részletekről tájékozódjanak a Kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pg/EFIKiskoros/

Szeretettel várunk minden érdeklődőt programjainkra. Jó egészséget kívánunk!

Kutyifa Icu
Fotók: Egészségfejlesztési Iroda Kiskőrös

MEGOSZTÁS