A koronavírus utáni enyhítéseknek köszönhetően az óvodákban újra beindult az élet. Vlcskóné Csatlós Erzsébet, a Kiskőrösi Óvodák igazgatója azon volt, hogy minél hamarabb zökkenőmentesen visszaálljon minden. Ösztönzésének köszönhetően az óvodák nemcsak a nyári szünet előtti utolsó napjaikat élik, hanem igyekeznek programokkal is színesíteni ezeket a napokat.

-Hirdetés-

Így volt ez a Mohácsi Utcai Tagóvodában is, ahol június 10-én családi napot tartottak. Urbánné Szabó Rózsa elmondta, hogy az óvoda életében a családi napok mindig különleges események.

Sokszor kirándulást választanak, így eljutottak már Somogy megyébe a Katica farmra, vagy Siófokra, a kalózhajóra. A mostani kirándulást elhalasztani kényszerültek, viszont az igény megvolt a közös programra, ahol szülő és gyermek önfeledten töltheti el a délutánt.

Légvárat béreltek, népi játékokkal, arcfestéssel színesítették a programokat. A tehetséggondozás keretében Tehetségműhely működik a táncosoknak. Minden évben komolyan készülnek a Tánc Világnapjára, az idei évben is két táncot tanultak meg a kicsik. A szülők még külön ruhát is rendeltek, hogy növeljék a produkció színvonalát. A megtanult táncot most ezen a rendezvényen láthatták a jelenlévők, mely nagy sikert aratott.

Berkecz Mónika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS