Írta: vira

Ingyen nézhető e-sport és videojáték tartalmakat sugárzó online tévécsatorna, az EsportGuru indulásáról állapodott meg az Esport1 és az Antenna Hungária.

A hét minden napján napi 8 órában sugároz majd videojátékos tartalmakat az EsportGuru – írta a Napi.hu. A portál szerint erről állapodott meg az Esport1 és az Antenna Hungária.

A csatorna tartalma ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV applikációban is a webes közvetítés mellett egy egyszerű regisztráció után.

-Hirdetés-

A tervek szerint a legnépszerűbb e-sport versenyek, mint a League of Legends Európai Bajnoksága, az ESL és Dreamhack nemzetközi CS:GO tornái, valamint a magyar bajnokság összecsapásai is szerepelnek majd a kínálatban. Az e-sport mérkőzések mellett elemző műsorok, oktató anyagok, szórakoztató műsorok és a videojáték sport hőskorát idéző archív tartalmak várják a nézőket – írja beszámolójában a DTV News.

A lap emlékeztet arra is, hogy magyar állam is egyre inkább támogatja a videojátékos sportokat: az elmúlt évben 2 milliárd forintot adtak a V4 Future Sports Festival elnevezésű e-sport rendezvény budapesti megrendezésére.

-infostart-
Nyitókép: Mónus Márton
MEGOSZTÁS