Az elmúlt hetek, hónapok bizonytalansága, mindenkire hatással volt, a Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában sem volt egyszerű feladata a vezetőségnek, amikor a ballagás került szóba. A megváltozott körülmények ellenére, tökéletes forgatókönyvvel június 13-án elbúcsúztak végzős diákjaiktól. Az ünnep szépségét, varázsát, meghittségét tette tönkre a vírus, mégis mindent megtettek, hogy méltó módon búcsúztassák el a nyolcadikosokat.

-Hirdetés-

Lasztovicza László igazgató hiszi, hogy a mai rohanó, elértéktelenedő világunkban egyre többen lesznek, akik a maradó értékek, a tudást, a tisztességet magukénak tudják. A diákoknak többek között, azt is tanácsolta, hogy higgyenek magukban, vértezzék fel magukat tudással, tűzzenek ki maguk elé okos célokat.

Gauszné Szabados Eszter, Papp Györgyi és Bárány Mihály osztályfőnökök nehéz szívvel, és könnyes szemmel vettek búcsút diákjaiktól. Négy évvel ezelőtt megkaptak egy- egy osztályra való 11-12 éves kiskamasz kezelhetetlen gyermeket. Feladatuk, kissé nehezebb volt, mint az alsó évfolyamos pedagógusoknak: fegyelmezni, megpróbálni tanítani, elmondható, hogy sikerrel terelgették a gyermekeket a jó irányba.

Az iskola hagyományaihoz híven különböző díjak kerültek kiosztásra. Jutalomkönyvet kaptak azok a diákok, akik sikereikkel öregbítették az iskola hírnevét, vagy közösségi munkájukkal segítették az iskolai rendezvényeket. Az elmúlt nyolc év kiemelkedő tanulmányi eredményeiért, szorgalmáért, példamutató magatartásáért a Bem díjat az idei évben Tóth Laura nyerte el.

A díjazottak névsora IDE KATTINTVA elérhető! 

Berkecz Mónika
Fotók: Ocskai János

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS