Írta: vira

Hármas karambol történt Bócsa közelében, az 54-es főúton, egy férfi és egy nő megsérült a balesetben.

Helyszíni információink szerint egy Audi személyautó le akart kanyarodni egy dűlőútra, de ezt a mögötte érkező Suzuki sofőrje nem vette észre és nekicsapódott a hátuljának és átlökte a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Ford egyterűvel. A Fordban egy háromgyermekes család utazott, szerencsére ők nem sérültek meg, pedig a járművük megpördült az úton, majd az árokparton állt meg.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Az édesapa elmondta, az előtte haladó autótól nem látta a vele szemben történt ütközést, már csak azt tapasztalta hogy az autójának csapódik az Audi. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, de később kiderült, hogy nincsen szükség rá, így visszafordították. A Suzukiban egyedül utazó asszony elmondta, a nap folyamán öt balesetet is látott látott, sajnos a hatodiknak részese is lett. Ő karcolás nélkül megúszta, viszont az Audiban utazó bócsai férfi és egy kiskőrösi nő megsérült, őket  a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A mentési munkálatok és a helyszínelés idejére az 54-es főutat teljes szélességében lezárták. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.   

Juhász D. Géza

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS