Az alsóbb szinteken a labdarúgó bajnokságokat a járványhelyzet miatt beszüntette a Magyar Labdarúgó Szövetség, nem osztottak érmeket és nem hirdettek ki helyezetteket. A Soltvadkerti TE labdarúgó szakosztálya mindezek ellenére megtartotta szokásos szezonzáró összejövetelét június 13-án a városi sporttelepen.

-Hirdetés-

A szezonzáróra a sportolókon és sportvezetőkön kívül meghívtak minden olyan személy, akik bármilyen módon segítették a szakosztályt. Az eseményen megjelenteket a szakosztály elnöke Schmidt Zsolt köszöntötte és néhány szóban értékelte az elmúlt szezont. Elmondta, hogy a bajnoki évadra új vezetőség állt fel – Schmidt Zsolt (elnök), Trapp Ferenc (titkár), Varga József (technikai vezető), Horváth Mihály (vezetőségi tag) -, melynek számára nagyon komoly tanulóév volt az a bajnoki évad. A járványhelyzet hatásait még pontosan nem látják, hiszen ez érintheti a támogatókat és a pályázati forrásokat is. A program során a Soltvadkerti TE különböző bajnokságban szereplő csapatainak edzői értékelték az elért eredményeket: U14 és U16 Tóth Árpád, U19 Ugrai Imre, Vadkert FC-Soltvadkerti TE II. Frank Gábor, Soltvadkerti TE felnőttek Marton István. Bejelentésre került, hogy a felnőtt csapatot több évig erősítő Márki Bence és Dobosi Zsolt elhagyja a gárdát és a továbbiakban már máshol szerepelnek.

Az U19-es csapat tagjai ezüstérmet vehettek át

A klubnál az állandóságra törekednek, ezért a tervek szerint a következő szezont változatlan vezetőséggel és az edzői stábbal szeretnék elkezdeni. A szakosztály vezetése a klub két csapatát is éremmel díjazott a beszüntetett bajnokságok tabellán elfoglalt helyezése alapján. A megyei III. osztályban szereplő gárda a harmadik helyen állt, amiért bronzérem került a játékosok nyakába, a megyei I. osztályú U19-es csapat a második helyen volt, így a fiatalok ezüstérmet vehettek át. Az összejövetel alkalmával Szabó Attila „Butra” és Szamosi Gábor sóletet, Frittmann Grácián és Lavati Károly birkapörköltet főzött, az egyesület pedig hűtött italokkal várta a megjelenteket.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (65 db kép)
MEGOSZTÁS