Írta: vira

A falu rendezvényterületén tartották meg 2020. június 19-én 16 órakor rendhagyó tanévzáró ünnepségüket a kaskantyúi kisiskolások.

-Hirdetés-

Ebben az intézményben mindig nagy örömöt jelent, ha gyerekek, szülők és pedagógusok kötetlenebbül együtt lehetnek. Az elmúlt időszak bezártsága, a digitális oktatás, az otthontanulás miatt ez az alkalom még nagyobb jelentőséggel bírt. A koronavírus miatt sok szép programuk maradt el. Ezeket próbálták meg ebbe a délutánba besűríti. Köszöntötték az édesanyákat, családokat, gyermekeket, pedagógusokat, a tanulók megkapták bizonyítványaikat, elköszöntek 4. osztályosaiktól. 

 
A 4. osztályos tanulók, Kutyifa Ferencné és Hermanné Németh Andrea tanító nénikkel

Először a pedagógusok nevében Kutyifa Ferencné és Hermanné Németh Andrea tanítók köszönték  meg a szülők munkáját, a tanév sikeres befejezéséhez nyújtott segítségét: virággal, oklevéllel és általuk készített,  illatos kis szívekkel. Köszönetet mondtak mindazoknak is, akik a tanév során a gyermekekről gondoskodtak.

A szülők

 A 2019/2020. tanévet a bizonyítványosztással zárták le. Kitűnő tanulmányi eredményéért és szorgalmáért Oroszi Noémi 2. osztályos és Vincze Kinga 3. osztályos tanuló vehetett át oklevelet, könyvjutalmat, s a Malom Mozi belépőjét. Jó tanulmányi eredményéért Oroszi Alex 1. osztályos, Garas Balázs és Fenyős László 2. osztályos tanulók kaptak jutalmat. Minden tanuló boldogan vette át értesítőjét, mert abban ott állt az emléklap, mely arról tanúskodott, hogy a következő évfolyamba léphet.

A 4. osztályos tanulók

Elbúcsúztak 4. osztályos tanulóiktól: Molnár Erikától, Juhász Patriktól, Mezei Mátétól, Molnár Barnabástól és Ötvös Csabától, akik jövőre már három új intézményben folytatják tanulmányaikat. Ballagó batyu került a 4. osztályos SZMK-vezetők: Savanyú Melinda és Gémes Veronika vállára is megköszönve 4 éves munkájukat.

Savanyú Melinda, Hermanné Németh Andrea, Kutyifa Ferencné, Gémes Veronika

A szülők nevében Vinczéné Mezei Beáta adta át a pedagógusnapi meglepetéseket Gojtánné Szabó Ágnesnek az értékes angol órákért, szakkörért, Andi tanító néninek az 1-2. és Icu tanító néninek a 3-4. osztályban végzett munkájáért, Csepregi Brigitta Teréziának (Teréz nővér) a rajz és  technika órákért, a hitoktatásért, Nagy Veronika lelkésznőnek az evangélikus gyerekek hitoktatásáért, Priger Imrénének a tiszta, rendezett iskoláért. 

A pedagóguskar

A gyermekek köszöntése volt a következő program. Boldogan vették át gyermeknapi ajándékaikat. Ezt követően a szülői munkaközösség szervezésében, Andrea tanító néni aktív közreműködésével vette kezdetét a családias hangulatú piknik és kötetlen beszélgetés, valamint játék.

Hálás köszönet mindazoknak, akik jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényt, munkájukkal elősegítették, hogy hosszú idő után egy kellemes délutánt tölthessen el együtt a közösség.

Kutyifa Icu 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS