Június 21-én vasárnap negyedik alkalommal került megrendezésre a Bozi Kupa Soltvadkerten, a Városi Sporttelepen. A torna Bozorádi Gábor korábbi labdarúgó emlékére jött létre.

-Hirdetés-

Gábor 2016 decemberének végén egy kiskőrösi teremtornán, mérkőzés közben hunyt el. 2017-ben barátai, és volt csapattársai úgy gondolták, hogy egy egész napos kispályás labdarúgó tornával emlékeznek meg barátjukról. Idén már negyedik alakalommal gyűltek össze a labdarúgók és futballt szeretők a Soltvadkerti Városi Sporttelepen.

A döntő egyik jelenete: Hlavács Istvánt (labdával) támadják a Takarékbank játékosai

Az idei emléktornára 10 csapat adta be a nevezését. Az induló együtteseket a nap elején két ötös csoportba sorsolták. Aztán a körmérkőzések után dőlt el, hogy a csapatok hányadik helyért is játszanak majd a helyosztókon.

A döntőbe végül nagy csatában a Sráczok és a Takarékbank együttese került. A fináléban a Takarékbank szerezte meg a vezetést Jánosi Roland révén. Azonban ezek után a Sráczok együttese vette át az irányítást. Krahulecz Ákos két találatával fordítottak, majd Podmaniczki Dénes és Sinkó Dorián egy-egy góljával végül 4-1-es győzelmet arattak a Sráczok.

A győztes Sráczok csapata

A nap folyamán Tóth Csaba és Juhász Andor játékvezetők fújták a mérkőzéseket. Továbbá finom grill ételekkel rukkolt újra elő Tóth István Csitta, akinél az egésznap folyamán hosszas sor kígyózott.

Az eredményhirdetésen Gábor családját is köszöntötték egy virággal a szervezők.

A torna végeredménye:

  1. Sráczok
  2. Takarékbank
  3. Turbó
  4. KLC Apukák
  5. Bócsa
  6. Feromax
  7. Vadkert FC
  8. Oázis
  9. Fanni Barátai
  10. Barátok
Schiszler Tamás, Bozorádiné Etelka (Bozi anyukája), Frank Judit (Bozi volt felesége), Bozorádi Botond (Bozi kisfia) Eiler László, Bozorádi Beáta (Bozi nővére) és Hachbold László

A tornáról elmondható, hogy nagyon sportszerű mérkőzések zajlottak. Mindenki jól érezte magát, méltó módon megemlékezve Bozorádi Gáborról. Az emlékezést hosszas tapssal zárták a résztvevők az eredményhirdetés végén. Megható pillanatok voltak…

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (151 db kép)
MEGOSZTÁS