Írta: vira

Bemutatkozik a Super Rolling Kft., kistérségünk gépész szakipari üzlete

… a különböző támogatott és nem támogatott gépesítési projektek során a nagyobb gyártó gépek egyenesen a megrendelő telephelyére érkeznek. Már az egész országban jelen vannak és termelnek gépeink – mondja Berta Dávid, műszaki vezető. 

Hilalsan Hidraulikus Élhajlítógép
-Hirdetés-

A Super Rolling Kft. 2012 óta foglalkozik gépalkatrészek, csapágyak, pneumatikus-, hidraulikus alkatrészek, gépépítő elemek, szerszámok, szerszámgépek, műhelyberendezések, kompresszorok, hegesztés technikai és csiszolástecnikai gépek, berendezések és anyagok, ipari anyagok, munkaruházat és munkavédelmi eszközök stb. forgalmazásával. Fokozatosan egyre nagyobb projektek megvalósítása során, gépipari gyártó nagygépek telepítésével, beüzemelésével, programozással, tervezéssel és gyártással is foglalkoznak. Saját pályázatírójukkal és szervizcsapatukkal együtt igyekeznek a feladatok pontos, precíz előkészítésével, megvalósításával, üzembe helyezésével. A cég szaküzlete Kiskőrös központjában, a Dózsa György út 21. szám alatt található. 

Berta István tulajdonos, ügyvezető

Szolgáltatásaink színvonalának folyamatos növelésével célunk az, hogy vásárlóink, üzleti partnereink tevékenységét maximálisan támogassuk.

„ … hogy (Ön) gördülékenyebben végezhesse munkáját !”

Csapatunkat olyan szakemberek alkotják, akik magas szakértelemmel és szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek. Előzetesen jómagam is üzemmérnökként gyártással, termelésirányítással, tervezéssel és szerszámkészítéssel foglalkoztam. A cég alapításakor azt tűztük ki célul, hogy a térség iparosodásához illeszkedően szakmai háttérszolgáltatást, segítséget nyújtsunk anyagokkal, gépekkel, szakmai segítséggel – meséli Berta István tulajdonos, ügyvezető.

Üzletkörünket fokozatosan építettük ki az elmúlt 8 évben, így ma már az egész ország területén vannak partnereink: gépipari, gépgyártó, alkatrészgyártó, autóipari, műanyagipari, mezőgazdasági, borászati, élelmiszeripari, stb. cégek. Szóval ahol gépek működnek, gépekkel dolgoznak nekünk ott a helyünk!

Széles termékkínálatunkkal igyekszünk mind az ipari termelés és karbantartás feladatainak, mind az innovatív kihívások szakszerű magas szintű megoldásának végrehajtására. Termékeink standard és magas minőségű ipari termékek, melyek megbízhatóak, és megfelelnek az ipari követelményeknek. A termelés folyamatosságának biztosítása érdekében racionálisan kialakított raktárkészletünk, stratégiai készletezés, jó importőri, gyártói és logisztikai kapcsolataink és a jól felkészült szakmai csapatunk garantálja a minőségi és pontos szolgáltatást.

Tárnok Tamás értékesítő, szaktanácsadó

Nem csak termékeket szeretnénk eladni, hanem mellé segítséget, szakmai tanácsot is üzletünkben, telephelyen vagy akár telefonon is – mondja el Tárnok Tamás értékesítő, szaktanácsadó, aki előzetesen hegesztőként, majd hegesztő csoportvezetőként végezte munkáját.

Egyik erősségünk a hegesztéstechnika, MIG-MAG, AWI, MMA, hegesztőgépek, autogén technika, forrasztás, hozaganyagok, kopóalkatrészek, hegesztő kemikáliák, varrattisztítás, levegő elszívás, hegesztőasztalok, hegesztési munkavédelem, pajzsok, hegesztő kocsik, stb. Szaktudásommal, tapasztalataimmal segítem partnereinket, hogy munkájukhoz a legoptimálisabb anyagokat, szerszámokat, gépi technológiai megoldásokat tudják választani, mely egyben biztosítja a legjobb ár/érték arányt is.

Üzletünkben a lakosság és az iparosok számára is magasabb minőségű anyagokat tudunk adni kedvezőbb áron. Ezen felül gyártói szaktanácsadást, gépbemutatókat, tesztelési lehetőséget, gyártói garanciát és szerviz szolgáltatást is biztosítunk vásárlóink részére. Vásárlásra nem csak személyesen, hanem online is lehetőség van. A kiszállítást futárral, fuvarozó cégünkkel vagy saját gépjárművel oldjuk meg – teszi hozzá Tamás.

Berta Dávid, műszaki vezető

Én már az egyetemen megszerettem a gépészet mellett az automatizálást és a hegesztést – meséli Berta Dávid műszaki vezető. Így a szakdolgozatomat is 2012-ben – robothegesztés témakörben írtam, majd a Protokon Kft. újonnan érkezett hegesztőrobotjainak telepítési munkáiban és felprogramozásában is részt vettem. Cégünk életében ma a fémmegmunkáló gépek importjával, új gyártók felkutatásával, tervezéssel, szaktanácsadással, üzemek gépesítésével, pályázatos projektekkel és partnerkapcsolatok építésével foglalkozom. Hegesztés területén pozicionáló, manipulátor, tartály és csőforgató gépekkel, sőt egészen speciális gépekkel is foglalkozunk, mint például hosszvarrat hegesztőgépek (legyen szó egy egyszerű AWI eljárásos, vagy huzalos ellenállás hegesztőgépről –szinte mindegyik gépről rendelkezünk referenciával). Jövő hónapban érkezik egy lézerhegesztő berendezés is, melyet minél több partnernek szeretnénk bemutatni. Az idei évben már elkezdtük a FANUC robotok programozását is, valamint komplett robotos hegesztő/rakodó cellák tervezését, kivitelezését is. Továbbá forgalmazunk cső és lemezmegmunkáló gépeket (hajlító, vágó, hengerítő, stb.), CNC sík és csőlézervágó gépeket, CNC és hagyományos eszterga, maró és köszörűgépeket, megmunkáló központokat, szikraforgácsoló gépeket, fűrészgépek, fúrógépek, mentfúrógépeket is. Tehát összességében elmondható, hogy a fémipari gépek hatalmas választéka megtalálható nálunk.

MIG MULTI-500S SYNERGIC DOUBLE PULSE hegesztő inverter

Bővebb információkért, szaktanácsadásért keresd őket bizalommal szaküzletükben, vagy a 06-70/421-2620, 06-70/620-7435 telefonszámok valamelyikén, esetleg e-mailben a kozpont@superrolling.hu címen!

 

Kutyifa Icu
Fotók: Kincses Szilvi, Super Rolling Kft.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS