A korábbi évek hagyományainak megfelelően a Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület június 26-án tartotta meg szokásos szezonzáró összejövetelét az egyesület sportkomplexumában. A eseményen részt vettek az igazolt játékosok és azok szülei, hozzátartozói is.

-Hirdetés-

A program 16 órakor kezdődött szülő-gyerek focival. Ezt követően 17 órakor az egyesület elnöke Csesznegi Lajos értékelte az elmúlt évet és tájékoztatót mondott a következő szezon terveiről. A klub vezetője kiemelte, hogy köszönetét fejezi ki minden segítőnek és támogatónak és a cégeknek: Material Plastik Kft. (Garami család), Pölöskei Szörp Kft. (Nyúl testvérek), Schiszler Kft. (Schiszler család), Vadkert Komszolg Kft. (Schnürlein Andor), Soltvadkert Város Önkormányzata, Tóth István “Csitta” (grill ételek), Variens Kft. (Dobszai Zoltán), Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI, Galántai Borászat, Soltvadkerti Televízió. Elhangzott, hogy a következő versenyszezonra az edzéseket már augusztusban elkezdik minden korosztályban. Az egyesület lemondott a Bozsik program csoportvezetői tisztéről és várják, hogy mely klub fogja majd a továbbiakban a térség ezen irányú feladatait ellátni. Az eseményen minden gyermek és az őket elkísérő testvérek is érem díjazásban részesültek.

Bozsóki Anna és Tuska Gréti

Különdíjat vehetett át:
-lány korcsoport: Bozsóki Anna és Tuska Gréti
-U6/7: Mihók Martin és Ürmösi Ádám
-U8/9: Ritter Balázs és Nagy Nandor
-U10/11: Morvai Bence és Eiler Dániel
-U12/13: Schöffer Noel és Frank Gergő

Az elismerések átadása után minden korcsoportban az edzők szülői értekezletet tartottak, majd Tóth István “Csitta” ízletes grill ételeit – hamburger, sült kolbász, csirkemell és palacsinták – fogyaszthatták el jóízűen a jelenlévők. Frissítő italok – sör, Pölöskei szörpök, Galántai borok – csillapították a szomjas torkokat. A szezonzáró jó hangulatban folytatott kötetlen beszélgetéssel és focizással zárult.

A Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület nyári programjai:
-Július 6-10-ig Coerver Tábor
-Augusztus 3-7-ig a szokásos tábor a Vadkerti-tónál

Jelentkezni: a közösségi oldalon vagy Újvári Gábor edzőnél lehet!

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (57 db kép)
MEGOSZTÁS