A megyei III. osztályban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata évek óta meghatározó együttese a bajnokságnak. A járványhelyzet miatt a magyar Labdarúgó Szövetség azonban beszüntette a bajnokságot és nem hirdettek helyezetteket.

-Hirdetés-

A klub vezetése úgy gondolta, hogy június 27-én a második csapat munkáját egy éremosztó szezonzáró összejövetel alkalmával köszönik meg. A csapat a bajnokság beszüntetésekor a tabella élén állt és minden esélye megvolt arra, hogy a szezon végén aranyérem kerüljön a fiúk nyakába. Az eseményen a klub elnöke Dulai János köszöntötte a csapat játékosait és a meghívott vendégeket. Ezt követően a helyi önkormányzat részéről Filus Tibor a kulturális, turisztikai és sport bizottság elnöke köszönte meg a labdarúgók kiváló szereplését. Méltatta a csapat eredményeit és elismerését fejezte ki a város vezetése részéről a „csonka” bajnokság megnyeréséért.

“Csonka” érem Pogány Imre, Pecznyik Gábor és a mellettük álló ifj. Pásztor Gyula nyakában

A játékosok nyakába ezek után egyedileg legyártott – az érmek egyik sarkát levágták – aranyérmek kerültek átadásra. Az összejövetel alkalmával jelentette be Sárközi Attila, hogy térdsérülése miatt abbahagyja az aktív játékot és a csapattól – a klub színeinek megfelelően – egy kék-fehér szalaggal ellátott aranyérem kollekció átadásával búcsúzott el. A program során az ízletes ételekről Weiszhaupt János és Miklós Ferenc gondoskodtak.

F.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS