A Vadkerti-tó strandfoci pályáján negyedik alkalommal került megrendezésre június 4-5-én a Vadkertito.hu Strandfoci Kupa. Az eseményen 10 csapat mérte össze erejét a két nap során.

-Hirdetés-

A küzdelmek két csoportban kezdődtek és az itt elért eredmények alapján jöhettek a kieséses szakasz találkozói.

A Kőrösi Fiatalok csapata

A csoporton belüli helyezések:
„A” csoport
1. Turbo Run
2. Bombers
3. Farm-Agroker
4. Kőrösi Fiatalok
5. Beachstars

A Jona Drink csapata

„B” csoport
1. Jona-Drink
2. Bócsa Blse
3. Badáék
4. B-Közép
5. Hangulat

A Bócsai BLSE csapata

A helyosztó találkozók:
A 7. helyért:
B-közép – Bada Beachstars 5-4
Az 5. helyét:
Farm-Agroker – Kőrösi Fiatalok 6-0
A 3. helyért:
Bombers – Bócsai BLSE 4-3
A döntőben:
Jona-Drink – Turbo Run 3-4

A kupagyőztes Turbo Run csapata

A kupa végeredménye:
1. Turbo Run
2. Jona-Drink
3. Bombers
4. Bócsai BLSE
5. Farm-Agroker
6. Kőrösi Fiatalok
7. B-közép
8. Badáék
9. Beachstars
10. Hangulat
A torna gólkirálya Grácz Roland (Farm-Agroker) lett 14 találattal, őt Szedmák Roland (Kőrösi Fiatalok) követte 13 és Kővári Dávid (Turbo Run) 11 góllal.

A kupagyőztes soltvadkerti Turbo Run csapata egy évig őrizheti a torna vándorserlegét is. A vasárnapra visszalépő csapatok miatt sajnos egy kicsit át kellett szervezni a lebonyolítást, de így is igen izgalmas mérkőzések voltak a helyosztókon.
A torna főszervezője Szabadi Tamás elmondta, hogy úgy avattak a negyedik tornán bajnokot, hogy egyik korábbi bajnok sem tudott még duplázni. A mezőny csapatinak többsége állandó résztvevő és ebből is látszik, hogy a kiegyenlített erőviszonyok miatt szinte bárki lehet bajnok. A mérkőzések sokszor megpattanó lövésből, vagy egy-egy technikás ollózással szerzett váratlan góllal dőltek el. Köszönetét fejezte ki a csapatoknak, hogy a tornát ismételten lehozták problémamentesen, pár hangos szóval, de az is lecsengett mire a büféhez értek a játékosok… Sajnos nem sikerült teljesen sérülésmentesre a torna, de remélhetően senki kedvét nem szegte a jövőévi tornán való részvételtől egy kis fájdalom… Minden csapat a Jona-Drink Kft. felajánlásának köszönhetően egy zsugor 100%-os gyümölcslevet kapott, illetve soltvadkerti borokból kaptak ízelítő palackokat. Köszönetét fejezte ki a torna legnagyobb támogatójának, Soltvadkert Város Önkormányzatának, mely segítségével a játékosok a hétvége folyamán ingyenesen juthattak be a strandra!

Segítők, támogatók:
-A Vadkert Komszolg Kft. vezetője Schnürlein Andor, aki mindig elérhető volt és bármilyen kérést azonnal segített megoldani.
-FL7 média fotósai (Barna Ferenc és Barna Bence) az egész hétvégi fotók és videók készítése.
-Az STE labdarúgó szakosztálya az eszközök átadásáért – kapuk, lelátók.
-Kozák Bontó (szállítások) és Kozák Ági (a büféért).
-Morvai Lajos, aki egész hétvégén szpíkerkedett, folyamatosan tájékoztatta a csapatokat és a nézőket az eredményekről, mérkőzésekről.
-A lányok, akik vezették a jegyzőkönyveket, köszönet a pörgős kiszolgálásért a büfében, a mérkőzésvezetőknek a játékvezetésért, valamint a szabályok betartásáért.
-A Ku-Pi Strandkézi Kupa szervezői a szokásos konstruktív módon működtek közre most is a lebonyolításban.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (74 db kép)