A Mozgáskorlátozottak Keceli Csoportja 2020. július 17-én, pénteken 14 órára gyűlésre várta egyesületi tagjait a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház sport- és rendezvénytermébe.

Fangné Botos Jusztina az egyesület vezetője köszöntötte a megjelenteket, háláját felezte ki, hogy ilyen sokan eljöttek a mindenki számára nehéz, karanténnal telt hónapok utáni első összejövetelre.

-Hirdetés-

Március óta eddig a vírushelyzet miatt nem tudtak találkozót szervezni és az erre az időszakra tervezett közös programjaik is sorra elmaradtak.
Jusztina örömmel számolt be, hogy meghívást kapott a keceli csoport Lakitelek-Tőserdőre, ahol sportnapon vehetnek részt július 25-én a Bács-Kiskun Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesületének szervezésében. Az ezzel kapcsolatos előkészületeket és feladatokat, lehetőségeket is ismertette.

Ha az egészségügyi helyzet engedi, akkor reményeik szerint sor kerülhet végre a korábban tervezett cirkuszlátogatásra, kirándulásra valamint az elmaradt majális helyett augusztus 20-ra szerveznek közös tevékenységet, főzést a császártöltési parkerdőbe.
Távlati tervek között szerepel a november 14-i hagyományos bál és a decemberi karácsonyi ünnepség is.

Döntés született a gyűlések gyakoriságáról is, melyeket kéthavonta fognak tartani az év további részében.
Az egyesület vezetője bíztatott mindenkit, hogy ahogyan eddig is tették, úgy továbbra is, aki teheti és ereje engedi, vegyen részt az önkormányzat és egyéb civil szervezetek által kezdeményezett eseményeken illetve lehetőség szerint segítsen azok lebonyolításában is.
Felhívta a figyelmet a tagság megújításával kapcsolatos teendőkre, majd egyéni felszólalásokra, egyéb kérdések, problémák megbeszélésére kaptak lehetőséget a tagok. A gyűlés a jelenleg hatályos egészségügyi rendszabályok betartása mellett folyt.

Az esemény végén kötetlen élménybeszámolókra, közös jókedvű beszélgetésre volt lehetőség.

-E-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)