Felkészülési mérkőzést játszott egymással július 22-én a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Tabdi KSE és a Vadkert FC – Soltvadkerti TE II. csapata. A Tabdi sportpályán 18:30 órakor kezdődött mérkőzés nagy küzdelmet és két gólt hozott.

-Hirdetés-

Az első félidőben kiegyenlített játék volt a pályán, mely során mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek. Az első játékrészben egy szép támadás végén Papp Róbert lőtt nagy gólt és megszerezte a vezetést a soltvadkertieknek (0-1). A második félidőben is csak a soltvadkertiek tudtak a kapuba találni Trója Tibor révén és így 2-0-ra nyertek.

A Tabdi KSE csapata – hátsó sor jobb oldalán Szentgyörgyi Krisztián edző

Szentgyörgyi Krisztián – Tabdi KSE edzője:

-A nyári felkészülésünket júliusban kezdtük el és hétfőn, valamint szerdán találkozik a csapat. A programunk szerint a bajnoki rajtig hetente egy edzésünk és egy felkészülési mérkőzésünk lesz. Barátságos találkozókat játszunk a Vadkert FC-Soltvadkerti TE II., a Kecel Senior FC, az Izsáki SE felnőtt és ifjúsági csapatával. A nyár legnagyobb erősítésének úgy gondolom, az számít, hogy a tavalyi csapatunkból senki sem távozott és a keret együtt maradt. Új igazolásként érkezett hozzánk Fábián Áron az akasztói ifjúsági csapattól és vannak még további akasztói és kiskőrösi játékosokkal. Annyi változás történt a csapat vezetésében, hogy a nyártól Gmoser Istvánnal közösen ketten felelünk a szakmai munkáért. A tervünk az, hogy a bajnokságban a 3-6. helyek valamelyikén végezzünk.

A Vadkert FC-Soltvadkerti TE II. csapatának edzője Frank Gábor

Frank Gábor – Vadkert FC – Soltvadkerti TE II. edzője:

– Az edzéseket már július elején elkezdtük, ami szerintem ebben az osztályban nagyon korainak mondható, de a járványhelyzet miatt kimaradt hónapokat pótolni szerettük volna. Én a sok munkában hiszek és remélem, hogy ez majd az eredményekben is meglátszik. A csapat heti három edzéssel készül és felkészülési mérkőzések szerepelnek még a programban a Tabdi, a Bócsa és az Apostag csapatival. A csapatból nem távozott senki és egy labdarúgót igazoltunk a kiskőrösi ifjúsági gárdából Dulai Máté személyében. A keretünk jelenleg 20 fő körülire tehető és az edzéseken általában 12-16 fő vesz részt. A csapat a bajnokság élmezőnyében volt eddig is és a következő szezonban bajnoki címet szeretnénk nyerni. Az látszik, hogy erősödik a bajnokság mezőnye, mert most itt játszik majd a Kunfehértó, a Balotaszállás, a Kiskunhalas és jó játékerőt képvisel a Kecel FC II., az Akasztó FC II. és a Kiskőrösi LC II. csapata. Nagyon szoros, kiélezett bajnokságra számítok, amelyre igen komolyan szeretnénk felkészülni, hogy céljainkat elérjük.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS