Írta: vira

Hírportálunkat az utóbbi hetekben több olvasónk is megkereste azzal, hogy nem kapta még meg a Nemzeti Konzultációs kérdéssort, mely kitöltésének határideje 2020. augusztus 15. 
Olvasóink megnyugtatására felvettük a kapcsolatot a Magyar Posta Társasági Kommunikációs Osztályával, akik megkeresésünkre az alábbi választ adták:

-Hirdetés-

A Magyar Posta június 15-től országszerte mintegy 7,8 millió küldeményt kézbesített. A kézbesítés az ütemezésnek megfelelően, fennakadás nélkül zajlott.

A Bács-Kiskun megyei településeken, így Kiskőrösön is július 10. és 16. között kézbesítették a konzultációs kérdőíveket. A településen több mint 11 ezer kérdőívet vittek házhoz a kézbesítők.

Előfordulhatott olyan, hogy valaki nem kapott kérdőívet, ennek jellemzően az lehet az oka, hogy valamilyen adatbázisból letiltotta a címadatait, például reklámküldeményeket nem kíván megkapni. Másik ok lehet, hogy valaki nem a bejelentett állandó lakcímén tartózkodik, és ezért nem kap ilyen küldeményt a tartózkodási címére. Kérjük, ilyen esetben hívja a 1818-as Kormányzati Ügyfélvonalat.

A konzultációs kérdőív IDE KATTINTVA online is kitölthető augusztus közepéig. 

Szerk.Kutyifa Icu 
Kép:illusztráció