Írta: vira

Kiskőrös Város Önkormányzata a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Batthyány utcai tagóvoda infrastrukturális fejlesztésére, amely projekt a napokban sikeresen lezárult. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A megújult konyha
-Hirdetés-

A projekt célja a Kiskőrösi Batthyány utcai óvoda fejlesztése volt, melynek keretében modern óvodai környezet került kialakításra, a vonatkozó hatályos rendeletben előírt minőségű helyiségek fejlesztésével, kialakításával. A tervezett fejlesztés összhangban van a felhívás céljaival, a felhívásban szereplő célokat teljesítette, illetve azokhoz hozzájárult.

A kiskőrösi Batthyány utcai óvodában konyha felújítás és hozzá kapcsolódó közlekedő kialakítása, valamint gyermek öltözőből gyermek wc kialakítása valósult meg a mai kor követelményeinek megfelelően. A konyhafelújítás során modern, a hatályos jogszabályoknak megfelelő konyhatechnológiai eszközök kerültek beépítésre. A munkálatokat kivitelező Kőröskom Kft. sikeresen, határidőre befejezte a projekt kivitelezését, melyet követően a gyermekek birtokba vehették a felújított óvodai épületet.

A Batthyányi óvoda előtere

A projektről bővebb információt a www.kiskoros.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Domonyi László – polgármester
Kiskőrösi Város Önkormányzata
6200 Kiskőrös, Petőfi tér 1.
78/513-120/202
E-mail: polgarmester@kiskoros.hu  

Sajtóközlemény
Kiskőrös, 2020.07.29.

Fotók: Kincses Szilvi 

MEGOSZTÁS