A Keceli Musical Stúdió nyári tábora idén is megrendezésre került július 30. és augusztus 4. között.

A 14 növendék Illésné Márin Éva pedagógus vezetésével a keceli Egyházi Oktatásért Alapítvány ifjúsági táborában töltött néhány napot Újteleken. Rendhagyó módon nemcsak a táborozáshoz választották ezt a különleges helyszínt, hanem a záróelőadásukat is itt tartották. A közönség soraiban szüleiket, családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat köszönthették, de a helyi lakosok közül is sokan voltak kíváncsiak az ingyenesen megtekinthető zenés előadásra.

-Hirdetés-

A 11 éve működő stúdió tagjai között a keceli diákok mellett kiskőrösi, kiskunhalasi és császártöltési fiatalok is szerepelnek. A tanév ideje alatt minden hétvégén együtt próbálnak, dolgoznak a szerepeken Éva nénivel. A nyári tábor sem a lustálkodásról szólt, az aktív pihenés, kikapcsolódás mellett szorgalmasan gyakorolták minden nap a záróműsor anyagát. Ezúttal a Padlás, a Valahol Európában és a Légy jó mindhalálig című musical darabokból láthattunk részleteket. Meglepetésként bemutatták a lányok a keceli iskolás szülők-nevelők báljára összeállított műsorszámokat is. A rendezvény hangosításáért Grúber Balázs volt a felelős, aki korábban 6 évig szintén a Musical Stúdió tagja volt.

A mostani előadáson felléptek: Grúber Noémi, Palásti Zorka, Megyeri Ramóna, Mucsi Anita, Sebestyén Violetta, Flaisz Iringó, Vígh Viktória, Rideg Veronika, Csonka Rita, Kelemen Hella, Gyalog Lilla, Zsíros Hanna, Béleczki Nóra, Mihály Zoé.

Ridegné Szilágyi Bettina az Egyházi Oktatásért Alapítvány nevében köszöntötte a vendégeket és a tábor résztvevőit. Méltatta Illésné Márin Éva tanárnő áldozatos munkáját és a növendékek lelkes, kitartó hozzáállását. Háláját fejezte ki Újtelek község polgármesterének, Simon Sándor Róbertnének, hogy biztosította a lehetőséget a tábor záróműsorának megrendezésére. Köszönetet mondott Hatvani Gábornénak és Hatvani Zalánnak az óriási rendezvénysátorért, a Városi Könyvtár és Művelődési Háznak a hangtechnikai eszközökért, Kecel Város Önkormányzatának, Radva Zoltánnak és a Városgazdálkodási csoport munkatársainak a kellékek szállításáért, valamint Dankó Györgyné Marikának, a tábor gondnokának a sok segítségért és gondoskodásért.

-E-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS