Imrehegyen is elkészült a műanyag kupakgyűjtő civil kezdeményezésre. A gyűjtőedény elkészítéséhez szükséges összeget rövid idő alatt sikerült összegyűjteni a nagylelkű adományozóknak köszönhetően. A kezdeményezés azzal a céllal indult, hogy a kupakokból befolyó összeget a falu szépítésére tudja a lakosság felhasználni. A mostani kezdeményezés a falu valamennyi közösségét szeretné megszólítani.
Az ötletgazdák úgy látják, hogy nagyon sok műanyag kupak készül, majd kerül a szemétbe – ezért a környezettudatosság szempontjából is nagyon fontos, hogy minél több újrahasznosuljon. A nagyméretű gyűjtőedény mellett ezért intézményeket és helyi cégeket is szeretnének megkeresni, akik vállalják, hogy kihelyeznek gyűjtődobozokat kollégáik számára. Ezzel válhatna még szélesebb körben ismertté a környezettudatosságra ösztönző program.

-Hirdetés-

„Nagyon köszönjük az ötletgazdáknak és a kivitelezés megvalósításában résztvevőknek a lelkes munkáját – akik név szerint Bátyai Gyöngyi, Petróczi-Kis Péterné, Tóth Tamás és Petróczi-Kis Péter -, valamint köszönjük azoknak a magánszemélyeknek és cégeknek, akik anyagiakkal támogatták, hogy a kupakgyűjtő edényzet elkészülhessen”  – nyilatkozott hírportálunknak Lavati Gabriella polgármester.

-E-

MEGOSZTÁS