A nyári szünidőben különféle táborok programjai között válogathattak a keceli gyerekek. Varázserdő elnevezésű táborban gyakorlott szakemberek vezetésével, pszichodramatikus játékkal, mesével önbizalom erősítő gyakorlatokkal tölthettek el egy hetet a résztvevők.

-Hirdetés-

A Városi Könyvtár és Művelődési Ház volt a helyszíne az augusztus 3-tól 7-ig tartó programnak Hegedűsné Juhász Nikoletta pszichodráma asszisztens, mentálhigiénés segítő szakember és Doszpod Kitti szociálpedagógus, szociális munkás vezetésével.

A naponta szervezett drámapedagógiai foglalkozások mellett hétfőn az ügyes kezű “Vaklufis” Lakatos Norbi lufihajtogató szórakoztatta őket, majd kedden Balláné Sajdik Zsuzsitól alapismereteket szerezhettek a fotózással kapcsolatban. Szerdán egy Off Road bemutató izgalmait élhették át, majd a következő napon az egészséges életmóddal ismerkedhettek Drenkovics-Rózsa Enikő segítségével.

Az önvédelem fortélyaiból kaptak ízelítőt Farkas Ferenc és Babenyecz Bence bemutatójából. Délután dr. Csapi Bence gyógyszerész beszélgetett a gyerekekkel. A záró napon Both Zoltán egzotikus állataival ismerkedhettek, simogathatták akár a kígyót is. A közös étkezések is hozzájárultak az összetartozás, együtt tevékenykedés élményéhez.

Képek: a szerző és a tábor szervezőinek felvételei

-E-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS