A keceli köztestületi és az önkéntes tűzoltók augusztus 14-én a tűzoltóság nagytermében éves közgyűlésre jöttek össze, melyet az egyesület és a közgyűlés elnöke Fejes György nyitott meg.
A levezető elnök Holler Róbert volt. A hivatalos formula megtörténte után az elfogadott napirendi pontok szerint folyt a közgyűlés.

-Hirdetés-

Travnik János tűzoltó parancsnok a tűzoltóság előző évi tevékenységéről tartott beszámolót.

Haszilló Ferenc polgármester üdvözölte a megjelenteket, megköszönte a lánglovagok munkáját és kiemelte, hogy az önkormányzat részéről biztosítja a további együttműködést.

Szipőcs Péter tűzoltó százados, a  Kiskőrösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság katasztrófavédelmi megbízottja méltatta a keceli tűzoltók áldozatos munkáját és köszönetet mondott a térség tűzoltóságaival való sikeres együttműködésért.

Travnik János tűzoltó parancsnok az újonnan esküt tett önkéntesek közül Dobár Ádámmal, Ritter Erikával és Fejes Ádámmal

Az Ellenőrző Bizottság beszámolóját László Erika tartotta.
A Kecel Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2019. évi pénzügyi beszámolóját és a 2020. évi költségvetési tervezetét olvasta fel. A beszámoló szerint az egyesület nyereségesen gazdálkodott.
A Keceli Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság gazdasági és pénzügyi beszámolóját és költségvetési tervezete szerint a köztestületi tűzoltóság is a költségvetés tervezett keretein belül tudott gazdálkodni. A bevétele több volt, mint a kiadása.

A közgyűlés a beszámolókat és a tervezeteket elfogadta.

Utána egyéb ügyekre és felszólalásokra került sor.

Sárvári István 30 éves szolgálatáért kapott kitüntetést

A közgyűlés keretein belül kapták meg a szolgálati érmeiket a 30, 25, 20, 10 éve szolgáló önkéntes tűzoltók.

Dobár László ismertette, hogy a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetséghez benyújtott kérelmek alapján a következők kaptak szolgálati érmet:

30 éves: Sárvári István, Sárvári Péter.

25 éves: Holler Róbert.

20 éves: ifj. Dubai László, ifj. Fejes György, Prucser Jenő, Schindler Jánosné, Sendula Zalán, Gubik János.

10 éves: Szebenyi Arnold, Herczeg Anikó, Bagi Bertalan, Csúzi Péter, Tusori Ágnes, Lajkó Lászlóné, Palásti Márta, Palásti Tiborné.

Ebből az alkalomból került sor az új önkéntesek eskütételére is.

Ritter Erika, Hegedűs Istvánné, Dobár Ádám, Fejes Ádám tettek fogadalmat, hogy tűzoltóként vállalják a közösség szolgálatát.

Holler Róbert levezető elnök elmondta, hogy egyéb javaslat nincs, majd a gyűlést Fejes György elnök zárta, aki ünnepi vacsorára hívta meg a jelenlévőket.

-E-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS