Rangadónak ígérkező mérkőzéssel kezdődött a megye három közép csoportjának új szezonja Kecelen: a helyi  második csapat az Akasztó második együttesét fogadta.

-Hirdetés-

A találkozó 7. percében máris előnybe kerültek a hazaiak. Sipos Jenő futott el a bal szélén, majd a kijövő Vácziba lőtte a labdát, mely után a vendég hálóőrről a labda a 3-as számú Csányi Roland elé pattant, aki pedig a vendég kapuba lőtt 1-0. Két percre rá a vendégek támadójának Palla Lajosnak a lövésénél kellett résen lenni a hazaiak kapusának, Gerstnernek. A 15. percben egy jobb oldali szöglet után Kovács Norbert lövését a gólvonalon álló Pecznyik fejelte ki.

Ficsor István labdával

A 27. percben jött össze az egyenlítés az Akasztónak.

Szrenkó István szabadrúgását Lázár Zsolt csúsztatta meg fejjel éppen Palla Lajos elé, aki közelről lőtt a hazai kapuba 1-1.Az első félidő legvégén megfordította a találkozót a vendég Akasztó. Nagyszerűen ugratták ki Palla Lajost, aki egyedül mehetett a kapura és precízen kilőtte a bal alsót 1-2.

A második játékrész ötödik percében a vendégek lemásolták második góljukat. Újra Palla kapott nagyszerű indítást, mely után újra precíz volt ezúttal a jobb alsóba csavarta el a labdát éppen úgy, hogy a haza kapus ne tudjon hozzáérni 1-3.

Palla Lajos mesterhármast ért el a találkozón

A 71. percben Szrenkó István jobb oldali szöglete után Lázár Zsolt estében lőtt a kapuba 1-4. Ezek után még két nagy ziccert is kihagytak a vendégek. Majd a 88. percben Tóth Zoltán iramodott meg a jobb oldalon mely után passzolt a középen érkező Feketéhez, aki pedig továbbította a labdát Suhajda Gergelynek, aki a vendég hálóba talált 1-5.

Az utolsó percben a hazai Prucser Zsolt bal felsőbe tartó lövését védte bravúrral a vendégek hálóőr, Váczi. Ezekután az eredmény már nem változott, így a sokáig nyílt mérkőzésen végül fölényes győzelmet aratott a vendég Akasztó második számú együttese.

Doszpod Ferenc (Kecel FC II.): Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Volt pár helyzetünk főleg a találkozó első periódusában. Hiányzott pár játékosunk, amit most megéreztünk. A végére pedig egy kicsit elfáradt a társaság. Gratulálok az Akasztó csapatának.

Tóth János (Akasztó FC II.): Tartottunk egy picit ettől a mérkőzéstől, mivel egy jó csapatnak tartjuk a Kecel együttesét. Nagyon sokan meg fognak szenvedni ellenük. A mai mérkőzésen megmutatták a srácok, hogy nagyon tudnak küzdeni és ez az összecsapás végére ki is jött. Úgy gondolom ez a nagyarányú győzelem nem véletlen volt, hiszen a fiúk beleadtak mindent. Ennyivel jobbak is voltunk. Gratulálok a csapatomnak és sok sikert kívánok a Kecel csapatának a további küzdelmekhez.

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS