2020. augusztus 3-7. között napközi tábort szervezett a Magyar Pünkösdi Egyház Keceli Gyülekezetének önkéntes csapata.

A tábor programját Deák Dorka hitoktató és a gyülekezet önkéntesei szervezték és bonyolították le.

-Hirdetés-

 „Templomunk udvara megtelt a gyermekek vidám kacajával. Minden nap 40-45 gyerek vett részt az általános iskolás korosztályból. Nagyon izgalmasan alakult a hetünk, mert mindennap egy bibliai királyt ismerhettünk meg. Hétfőn Dávid Királyról tanultunk Jánosi Ferenc előadásában. Szerdán Városi Abigél és a segítői Salamonról tanítottak, csütörtökön pedig Deák Dorka vezetésével egy KIRÁLY-Kvíz keretén belül versenyezhettek a táborozók. Pénteken Rémán Daniel lelkipásztor Jósiás király életéről beszélt. Ez a király Istenbe vetett bizalmával és céltudatosságával példaképe lehet a gyermekeknek, hiszen 8 évesen kezdte pályafutását és 16 évesen egy reformot indított el. Hétfőn és szerdán Csiszér László is vendégünk volt, aki dicsőítő dalaival újabb vidám időtöltéssel ajándékozta meg a gyermekeket.

Természetesen nem maradhattak el a sportok és a csapatjátékok sem. Minden nap ebéd után a társasok és a csapatjátékok kaptak teret. Nagy sikere volt a „fogd a zászlót és fuss” játéknak, illetve a különféle memória játékoknak is. Felemelő érzés volt látni, ahogy a gyerekek felszabadultan játszanak, megfeledkezve az okos kütyük világáról. Minden nap rácsodálkoztak, hogy milyen gyorsan eltelt az idő és vége egy újabb tábori napnak.

Ezen felül kedden és csütörtökön sportnapot tartottunk. A Városi Könyvtár tornatermében megismerkedtünk a „Floor ball” újszerű skandináv csapatjátékkal. Szekeres Károly, a HC Kiskörös Hockey Club vezetőjének jóvoltából betekintést nyerhettünk a jégkorong rejtelmeibe is. Hirsch Máté, a Győztes Kör Sport Egyesület kiskőrösi klub vezetője pedig megmutatta a gyerekeknek a darts sokoldalúságát.

A Magyar Pünkösdi Egyház pályázatának köszönhetően, a táborozó csapat mindennap együtt ebédelt a keceli Fürtös étteremben. Nagyon hálásak vagyunk segítőinknek is, akik idejüket és energiájukat nem sajnálva segítették a tábor működését. Reméljük, jövőre ismét megszervezhetjük, sok-sok gyerek örömére”

– nyilatkozta hírportálunknak Rémán Daniel lelkipásztor.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS