A kiskőrösi fiatalokból álló Nincs Ott Semmi együttes 2018 szeptemberében alakult, majd közel egy év közös munka után idén februárban megjelent első önálló kislemezük Földet ér címmel. Szeptember 6–án vasárnap ők is fellépnek Kiskőrösön a Szüreti Mulatságon, azonban a megszokottól eltérő felállásban.

Márkó Ákossal, a zenekar énekes-gitárosával beszélgettünk.

-Hirdetés-

Gratulálunk az első kislemezetekhez! Mesélnél egy kicsit az új dalokról?

Dalaink alapvetően gitárcentrikusak, néhol elektromos zongorával, valamint az indie és a mainstream között mozog az a műfaj, amit képviselni szeretnénk. Valahogy próbáljuk megtalálni a végletek közötti átmenet homályos képletét. Borús és sokszor elszállós dalszövegeink erős kontrasztot teremtenek a dallamvilággal, így tudjuk létrehozni saját valóságunkat.

Az év elején megjelent kislemezünk az alábbi öt saját dalt tartalmazza: Andalgó, Ha a tested földet ér, Ha itt van ő, Szabadon létezni, Szívemből. Terveink között szerepel, hogy az EP valamennyi dalához videoklipet is készítsünk, sőt az év végéhez közeledve szeretnénk elkezdeni első nagylemezünk felvételeit is.

Milyen zenés produkcióval álltok majd színpadra a kiskőrösi szüreti rendezvényen?

Ez alkalommal egy kicsit más felállással állunk majd színpadra: Takács Dániel – dob, Harangozó Péter – basszusgitár, Stadler Dominika – gitár, Kronauer-Vida Anikó – billentyű és vokál, Márkó Ákos – ének, gitár.

Büszkén mondhatom, hogy produkciónk nagy részét ma már saját dalaink teszik ki, ugyanakkor hozunk pár ismertebb feldolgozást is. Az érdeklődők több platformon is megtalálják dalainkat, mint a Youtube, Spotify, Deezer, vagy Apple music.

Zenekarunkkal minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk szeptember 6-án, 13:30 órai kezdettel Kiskőrösön.

További információk a zenekar Facebook és Instragram oldalán!

Kutyifa Icu 
Fotók: Oros Sándor 

MEGOSZTÁS