A 2020-as Nyáresti Fúvósmuzsika sokak számára egy különleges, és emlékezetes este volt. A 30 éves jubileumát ünneplő mazsorettek Csillagfény csoportja Show kategóriában, D fokozat, kiemelt arany minősítésért állt ki a közönség, és a zsűri elé. Amikor a zsűri elnöke kimondta az elért 92 pontot, a csoport tagjai egymás nyakába borulva, örömkönnyekkel ünnepeltek.

-Hirdetés-

A zsűri tagjai voltak:

  • Jónásné Bacsó Mónika, a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség ügyvezetőségi-elnökségi tagja, a Debreceni Majorette Együttes Nívódíjas mazsorett oktatója
  • Szabó Ferenc a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség elnöke, Hidas Frigyes-díjas karmester
  • A zsűri elnöke: Dr. Tóthné Rozsályi Judit, a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség alelnöke, a mazsorett szekció vezetője

Az estét Supka Éva, a Kiskőrös Város Fúvószenekarát és Mazsorett Csoportjait Támogatók Egyesületének Elnöke nyitotta meg ünnepi beszédével.

A mazsoretteket Kiskőrös Város Fúvószenekara kísérte ezúttal is, Sipos Béla karmester vezénylésével. A mazsorettek művészeti vezetője: Gmosert György.

A nyári forróság ellenére a központ megtelt nézőkkel, a zenekar és a mazsorett csoportok, egy igazán színvonalas műsort és emlékezetes estét adtak a nézőknek és a zsűrinek. A jubileum alkalmából egy közös gálaműsorral is felléptek az elbúcsúzott, és a még  aktív tagok.

Az est vége felé közeledve, elismerést kapott Supka Éva, Tóth Sándor és Dr. Juhász Endre, akik rengeteg időt és energiát szántak a lányok mentorálására, és amiért szívvel-lélekkel támogatták a mazsorett csoportokat.

Gmoser György köszönetet mondott a zsűrinek, Sipos Béla karmesternek, Kelemen Annamarienak és Gubacsi Zsófiának, valamint Szenohradszki Adélnak, akik sokat tettek azért, hogy az ez este létrejöhessen.

A műsor zárásaként mind a hét csoport egyszerre lépett színpadra. A Szamosmenti indulót Dr. Csikota József karnagyigazgató vezényelte.

Oros Sándor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (67 db kép)
MEGOSZTÁS