Csiri-biri torna 2005 óta van Magyarországon, Lajkóné Kovács Regina pedig egészen pontosan 2015. október 9-én csatlakozott ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez.  

-Hirdetés-

A Csiri-biri mozgásfejlesztő torna egy olyan 45 perces dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol gyermekek a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedhet meg. Foglalkozásaikon főként 1-4 év közti, járni tudó, izgő-mozgó kistornászokat várnak; a tematikája állandó, így folyamatosan be lehet kapcsolódni az év folyamán.  

Regina hangsúlyozza, hogy ez nem egy gyógytorna, hanem egy mozgásfejlesztő foglalkozás, melyen csak nagyon ritkán, de többnyire egyáltalán nem látni a sarokban ücsörgő, passzív, visszahúzódó, megszeppent gyerkőcöket, hiszen ki tud ellenállni az önfeledt szaladgálásnak, a buborékok látványának, színes, égig röppenő kislabdáknak, szivárványos ejtőernyőnknek, izgalmas mozgásfejlesztő eszközöknek, vagy éppen egy selymesen simogató varázspálcának?

A Szüreti Mulatság keretén belül a csiri-biri kitelepül a Petőfi térre, ahol szőnyegen, fejlesztő, játékos eszközökkel ingyenes foglalkozást tart majd az érdeklődőknek. Szeretettel várnak téged is!

-Kincses Szilvi-

MEGOSZTÁS