Az idei kiskőrösi Szüreti Mulatság vasárnapi napján is nagyszerű programok várták az odalátogatókat. A nagy meleg ellenére is sokan összegyűltek, mivel minden korosztály megtalálhatta a számára tetsző műsort.

A Szenior Örömtánc során a közönséget is bevonták az egyik táncba
-Hirdetés-

A délelőtt Csiri-Biri babatornával indult, melyet Lajkóné Kovács Regina tartott, majd a gyerekek a Réparetekmogyoró duó műsorát hallgathatták meg. Ezután az idősebbek Szenior Örömtánccal mozgathatták át magukat.

Kunföldi Pál, a “Kiskőrös Város Szőlészetéért és Borászatáért”-díj nyertese

A délutánt a Nincs Ott Semmi zenekar nyitotta, majd sor került „Kiskőrös Város Bora” elismerések átadására. Idén a “Kiskőrös Város Szőlészetéért és Borászatáért”-díjat Kunföldi Pál vehette át.

2020-ban “Kiskőrös Város Bora” címet fehér bor kategóriában Cserszegi Fűszeres (2019) borával az István Borház Kft, Rozé kategóriában a Szentpéteri Borpince Néró roséja (2019), Vörös bor kategóriában a Vass-Bor Kft. Cabernet Sauvignon (2019) bora nyerte.

A díjátadó után Kothencz Lali és Markó Nani szórakoztatták az embereket, este pedig a Szilveszter Társulat: A család ellen nincs orvosság című előadására lehetett ellátogatni.

A nap folyamán ingyenes légvár volt felállítva a gyerekeknek, míg szüleik a borutcában kóstolhatták meg a díjnyertes borokat.

-Szentgyörgyi Ábel-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (90 db kép)
MEGOSZTÁS