A „TOP 5.3.1-16-BK1-2017-00003 A helyi identitás és kohézió erősítése” projekt keretében, intézmények és civil szervezetek munkájának segítése céljából elméleti és gyakorlati tudást közvetítő képzési lehetőséget ajánl a Gyöngyház Kulturális Központ és Könyvtár. Az első 20 jelentkező, díjmentesen vehet részt a rendezvényen.

-Hirdetés-

Felkérésükre dr. Vercseg Ilona, a közösségfejlesztés legjelentősebb hazai képviselője és tanára, számos hazai közösségfejlesztő folyamat résztvevője, mentora tart előadást szeptember 29-30-án a Gyöngyház Kulturális Központban.

Dr. Vercseg Ilona a közösségi, közművelődési élet nagy tudású, nemzetközileg ismert és elismert, meghatározó alakja, aki egy magával ragadó, elképesztően nyitott és kivételesen szeretetteljes személyiség. Személye garancia arra, hogy minden képzésben résztvevő tettre készen, tudásban, új információkban gazdagon tér majd haza közösségéhez – hangsúlyozza Pájer Ildikó, a Gyöngyház Kulturális Központ igazgatója.

A „TOP 5.3.1-16-BK1-2017-00003 A helyi identitás és kohézió erősítése” projekt

Időpontja:
2020. szeptember 29-30. (kedd, szerda)

Témakörei:

  • Közösség, közösségfejlesztés, kötődések
  • Mi a közösségfejlesztés szerepe?
  • Miért fontos a valahova tartozás, a helyi identitás erősítése, mi lehet ebben egy civil szervezet szerepe?
  • Hogyan alkalmazhatja a gyakorlati életben a hallottakat?
  • Önkéntesség
  • Összefogás, együttműködés csoport és települési szinten
  • A civil szervezet szerepe a településen
 

– Ajánljuk ezt a lehetőséget közművelődési intézménybe, könyvtárban, önkormányzati hivatalokban szociális intézményekben dolgozónak, civil szervezetek vezetőinek, aktív tagjainak és mindazoknak, akik készek tenni közösségükért és annak érdekében, hogy mindezt jó hatékonysággal tegyék, nyitottak arra, hogy tudásukat, képességeiket fejlesszék.

A képzés 20 főig díjmentes, résztvevői számára kedden és szerdán büfé és ebéd biztosított.
20 fő felett a költségekhez a jelentkező részvevők részéről 8.000 Ft/fő hozzájárulást kérünk. A képzésen a Jelentkezési lap kitöltésével és az önköltséget jelentő 8.000 Ft befizetésével lehet jelentkezni 2020. szeptember 25-ig – nyilatkozta hírportálunknak Rádiné Láng Mónika, szakmai vezető. 

Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS