A Kiskőrösi LC rendszeres résztvevője a Bozsik Program keretében rendezett tornáknak. A térségben az őszi szezon első Bozsik tornáját szeptember 19-én Kalocsán rendezték meg a fiatal labdarúgók részére.

-Hirdetés-

A Kalocsai Méhecskék SE szervezésében megrendezett eseményen a helyi egyesület játékosain kívül pályára léptek a kiskőrösi, akasztói, hartai, soltvadkerti és keceli utánpótlás korú labdarúgók is.

A legnépesebb csapattal a kiskőrösiek érkeztek az eseményre, akik 29 labdarúgóval és az őket elkísérő szurkolókkal voltak jelen.

A kiskőrösiek U7-es csapata id. Pásztor Gyula távollétében Lengyel Tibor koordinálásával, az U9-es gárda pedig ifj. Pásztor Gyula edző vezetésével szerepelt. A gyermekek számára sok labdás gyakorlat és egymás elleni játék szerepelt a programban, a mintegy másfél órás folyamatos mozgás során.

A tavalyi évhez viszonyítva annyi változás történt, hogy a feladatról lemondó Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület helyett az idei évben már a Kiskőrösi LC lesz a térség Bozsik Programjának csoportvezetője.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS