Egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze az 53-as főút 10-es kilométerszelvényénél, Akasztó és Dunatetétlen között tegnap délután.

A papír alapanyagot szállító kamion Akasztó irányába tartott, amikor egy jobbkanyarban durrdefektet kapott a bal első kereke. Az irányíthatatlanná vált a járműszerelvény áttért a baloldalba, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkező kisteherautóval. 

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A kisteherautóban ketten utaztak, mindkettőjüket a solti hivatásos tűzoltók feszítővágóval és feszítőhengerrel emelték ki a felismerhetetlenségig összeroncsolódott fülkéből. A 20 év körüli sárbogárdi sofőrt életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította a kecskeméti megyei kórházba, míg mellette ülő 60 év körüli nagyapja a helyszínen életét vesztette. A kamion sofőrje is megsérült a balesetben, őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A balesethez a társhatóságok mellett a kiskőrösi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, valamint a helyszínre érkeztek a kecskeméti hivatásosok is. A főút érintett szakaszát órákra lezárták a hatósági beavatkozás idejére. 

Juhász D. Géza 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS